Original topic:

Liquid Glass

(Topic created on: 09-03-2025 10:13 AM)
234 Views
Arda_TabS9FE
Expert Level 1
Options
Diğer

Arkadaşlar aktif olarak ios 26 beta yı 16e de kullanıyorum ve şunu söyleyeyim ki samsung kesinlikle eklemesin şuanki sade arayüz daha hoşuma gidiyor ana ekrana varana kadar telefonu çevirseniz bile uygulamalarda efekt oluyor umarım samsung getirmez ve şuanki stabil arayüzünü korur

13 Comments
thatS25
Expert Level 3
Diğer
Demi, ben de aynısını yaşadım. 13, hatta 16 Pro kullanan yakınıma gösterdim, olmamış dedi.

Bakalım babam CarPlay arayüzünde liquid glass görünce ne yapacak, kullanabilirse iyi.
Diğer
Her insana hitap eden bir arayüz kesinlikle olmamış sadece teknolojiye meraklı kişiler o da bazıları sadece beğenebilir çoğu apple kullananlar apple ın sadeliğini sevdiğini söylüyordu sadece yakınımdakiler değil sosyal medya yorumlarında bile
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Diğer
Theme park ile uygulama simgelerine yapılabiliyor ama genel arayüze gelmemeli bence. Boşta çalışan telefonun GPU 3D'sini sürekli çalıştırdığı için yüksek ihtimal mecburi performans çekirdeklerine yüklenecek buda çok ciddi ısınmalar ve pil sorunu ortaya çıkarır muhtemelen. Apple'dan gördü diye hemen ekleyeceğini sanmam ama one ui8.5 de eklerse ciddi optimizasyon sorunları çıkabilir
pulim43
Active Level 6
Diğer
Bende ios 26 yüzünden geçen ay samsung a geçtim, bu kadar berbat **bleep** yazılım görmedim, apple kendi ipini çekti, ios 18 e kadar güzeldi yazılım, ben gram beğenmedim, samsung a geçtim missss, set yaptım 1756890609810.jpg1756890609837.jpg1756890609865.jpg1756890609889.jpg
0 Likes