cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kullandığınız ve En Sevdiğiniz Cihazlarınız?

(Topic created on: 01-15-2025 12:46 PM)
451 Views
SamsungTabA9Plus
Expert Level 1
Options
Diğer
Ben sırayla gideyim; Benim akıllı telefona sahip olmam ilk başta bir Samsung ile başladı, en sevdiğim telefonum kendisi. Çok anılar yaşadık. Bu Samsung ise Samsung S3'tü aynı beyaz renkti.

image
Temsili görsel

2014'te ikinci el alıp 2018'e kadar kullandım. Çok memnunum kendisinden taa ki 2017 Ocak ayına kadar...
Ocak ayında cihaz depolaması 16GB ya 14'ü dolunca kasıyor, donmaya başlıyordu buna rağmen 1 sene daha kullanıp kendime yeni telefon almadım. Bu telefon şu an elimde mevcut değil ama dayıma vermiştim kullansın diye.
2. Telefonum: Samsung Galaxy J4 2018-2020
Kendisi 2/32 mi ne öyle bir hafıza+ram'e sahipti, hiç unutmam; kendisinin üzerine yerde şarjdayken normal bit masa düştü... (küçük olanlar 70x30 mousepad bile sığmıyor yarısı dışarıda kalıyor) bu telefonla çok anım yoktur zaten kendisi yine donardı. 2019 Aralık'ta masa düşünce kendime yeni bir telefon almak için para biriktirdim. 5000 birikti ve gittim kendime bir A31 aldım. M31 Stokta yoktu o yüzden A31 aldım. Ama iyi ki de almışım. Li-Po Pil istemezdim şahsen...

image

Aynı renk temsili yine... çünkü telefon almak için sattım bunu 500tl etmişti tamir edildikten sonra.
3. Telefonum : Samsung Galaxy A31 2020-Günümüz
Az önce elimde olan. 30 Eylül'e doğru Samsung S3'ten dhaa fazla kullanmış olacağım telefondur kendisi çok telefon değiştirmedim ama bu telefon bir pişmanlıktı. Böyle dememin tek sebebi telefonun 1 yıl boyunca bozuk kalması (suya düştü) 2021 Mart ayında düştü 2022 Nisan'da yaptırdım kullanıyorum hala ama telefonu değiştireceğim Helio P80 vardı sanırım içinde artık yetersiz kalıyor 4GB Ram'i ile. Depolama iyi ama (128GB) doldukça telefon ağırlaşıyor. Yani kısacası yakında diyorum ama en az 2026 yılında bir S Serisi cihazlar alırım gibi duruyor. 

image

image

Sizinde telefon modellerinizi merak ediyorum sayın okurlar, sağlıcakla kalın.

57 Comments
s24fe
Expert Level 1
Diğer
Samsung Star ile başladım.Annemin telefonu idi bana geçmişti

Galaxy Win Duos kullandım bir süre;Android,ortalama bir ana kamera,güzel bir işlemcisi vardı Minecraft keyifle oynanıyordu 0.15.0 sürümünü kaldırmıyordu 0.13.0 oynuyordum bende.

Ailede Samsung kullanımı birden bire kaybolmuştu bana da
Asus Zenfone 2 düşmüştü.
4 gb ram,Intel Atom işlemci,16mp kamera,ZenUI....Çok iyi cihazdı kesinlikle.

Zenfone 2'den sonra ilk sıfır telefonum olan Galaxy J6 2018'i kullanmaya başladım.
Zenfone 2 orta segment cihazdı J6 giriş segment ancak Samsung yine farkını konuşturmuştu çünkü Android olarak daha günceldi.3 sene büyük bir keyifle kullandım Pandemide ekranı TikTok izlemekten yandı ama yine de seviyordum kendisini şu anda halen daha akıcı çalışıyor ayfoncu kudurtuyor.

J6 sonrası S20FE'ye geçtim.Birden bire bir amiral geçiş yapmak bende Samsung sevdasını başlattı.Her konuda başarılı idi,Snapdragon modeli almıştım.Haziranda Sd cihazlar TR'ye girmişti Eylül'de ben almıştım.3 yıl büyük zevkle kullandım.Hayatımda en çok yer eden cihaz bende bu.Asla unutmayacağım.

S20FE sonrası şu anki cihazım olan S24FE var.Neden düz modeller almadın vs vs diyenlere de cevabım,S24 alıp pili ile uğraşacağıma FE alır 1,99 inç çerçeveye bakarım diyorum.Eskiden FE'ler ile düz modeller arasında çok **bleep** oluyordu şimdi bu farklar minimize olunca tekrardan FE aldım.Ultra alamıyorsan FE alacaksın bence...
Diğer
Hocam dediğiniz Zenfone 2 kuzenimin eski telefonlarından biriydi, müthiş bir telefondu cidden. J6 almak istemiştim ama Vodafone'dan J4 alabildim bir tek pahalıya geldi zaten 🙃 Ben de bir S Serisi cihaza geçmek istiyorum yakında.. S'den devam etmeniz doğru olmuş hocam.
Burak_A35_5G
Active Level 6
Diğer
İlk telefonum 2014 de Samsung Galaxy S3 miniydi.Renk siyahtı.2014 ve 2017-18 yılları arasına kadar kullandım sonra benim de suya düştü ve pirincin içine koydum ve açıldı ben açılmaz zannediyordum.Ama telefonda zarar vardı ekran karanlık oluyordu,telefon ısınınca,cayır cayır yanınca ekran kendine geliyodu ama net değildi tel soğunca tekrar eski haline dönüyodu.O yıllarda ticarete gidiyordum.Arkadaşımın da s3 minisi varmış beyaz ama ekran üstü full çatlaktı ama çalışıyordu dokunmatiği felan.Sonra benim için getirdi işin görürsün dedi.2 tane arkadaşım yardım ettiler cihazı değiştirdiler taktılar.Babam telefonu görünce sinirlendi iyice sonra bir bez aldı,çekiçle kırdı parçaladı.Tamir eden arkadaşlarına paralarını ver dedi ve telefon çöpe gitti ha sonra ben gidip bataryasını aldım lazım olursa diye batarya sağlamdı.Babamın eski telefonu vardı samsung oda, bilirsiniz s3 ten küçük baya.Dokunmatikli.Ben bu telefondan iyice soğdum hiçbir şey yapılmıyodu.Amcamın kızında da s3 mini vardı rica ettim oda verdi.Onu da 2019 a kadar kullandım.Kuzenim telefon değiştirdi onda da general mobile vardı ön siyah arka beyaz ona geçtim biraz güncel teldi.Bir gün okuldayım telefonu cebime koydum anahatar da vardı,o ekranın üstüne baskı yapmış telefonun dokunmatiği felan gitti çalışıyor ama dokunmatik yok.Geri s3 miniye geri döndüm😂😂.Onu 2020 yılının kasım ayına kadar kullandım.Babaannem sağolsun telefon aldı kuzenimle bana.Benim telefona ihtiyacım vardı.Marka Huawei Y9 Prime 2019.Gerçekten ihtiyacım vardı telefona ve kuzenim sen al dedi.Çünkü telefonlardan birisi sonra geldi.Önce geleni ben aldım.Onu da 2024 ün mayıs ayına kadar kullandım mayısta redmi note 12 aldım memnun kalmadım.Kasımın sonunda Samsung Galaxy A35 5G aldım.Benim de hikayem bu hocam
Diğer
Hocam hikayeniz S3 Mini ile dolu bir hikaye 😂 Hikayeniz güzelmiş hocam siz farklı markalar kullanabilmişsiniz ben bakamadım bile Samsung'dan başka.. demek ki sevgi o zmaan başlamış benim hocam 😂
Burak_A35_5G
Active Level 6
Diğer
Hahahahah aynen hocam ya ben de geri samsunga döneyim dedim.En çok satılan telefon ve en iyi marka samsung olduğu için 10 kişiden 5,6 kişi de samsung var iyi rakam bence.Samsunga döndüğüme pişman değilim.
Diğer
Evet hocam, iyi bir rakam bence de
Burak_A35_5G
Active Level 6
Diğer
Aynen öyle hocam
CTos
Active Level 3
Diğer
Bende buna benzer post yayinladim bakarsan sevinirim . S3e bende hayrandim. Çok istedim ama almadilar
0 Likes
Diğer
Tabii bakarım hocam. S3 harbiden çok güzeldi ya ben de onu ikinci el alabildim bir tek. Nasip olsaydı bir sıfır S3 almak keşke
f8r7t
Active Level 4
Diğer
Çok kullandım vallahi anımsamıyorum bile. Sonyericsson'dan Nokia'ya, Apple'dan Samsung'a kadar bir ton... :)