cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kullandığınız ve En Sevdiğiniz Cihazlarınız?

(Topic created on: 01-15-2025 12:46 PM)
361 Views
SamsungTabA9Plus
Active Level 8
Options
Diğer
Ben sırayla gideyim; Benim akıllı telefona sahip olmam ilk başta bir Samsung ile başladı, en sevdiğim telefonum kendisi. Çok anılar yaşadık. Bu Samsung ise Samsung S3'tü aynı beyaz renkti.

image
Temsili görsel

2014'te ikinci el alıp 2018'e kadar kullandım. Çok memnunum kendisinden taa ki 2017 Ocak ayına kadar...
Ocak ayında cihaz depolaması 16GB ya 14'ü dolunca kasıyor, donmaya başlıyordu buna rağmen 1 sene daha kullanıp kendime yeni telefon almadım. Bu telefon şu an elimde mevcut değil ama dayıma vermiştim kullansın diye.
2. Telefonum: Samsung Galaxy J4 2018-2020
Kendisi 2/32 mi ne öyle bir hafıza+ram'e sahipti, hiç unutmam; kendisinin üzerine yerde şarjdayken normal bit masa düştü... (küçük olanlar 70x30 mousepad bile sığmıyor yarısı dışarıda kalıyor) bu telefonla çok anım yoktur zaten kendisi yine donardı. 2019 Aralık'ta masa düşünce kendime yeni bir telefon almak için para biriktirdim. 5000 birikti ve gittim kendime bir A31 aldım. M31 Stokta yoktu o yüzden A31 aldım. Ama iyi ki de almışım. Li-Po Pil istemezdim şahsen...

image

Aynı renk temsili yine... çünkü telefon almak için sattım bunu 500tl etmişti tamir edildikten sonra.
3. Telefonum : Samsung Galaxy A31 2020-Günümüz
Az önce elimde olan. 30 Eylül'e doğru Samsung S3'ten dhaa fazla kullanmış olacağım telefondur kendisi çok telefon değiştirmedim ama bu telefon bir pişmanlıktı. Böyle dememin tek sebebi telefonun 1 yıl boyunca bozuk kalması (suya düştü) 2021 Mart ayında düştü 2022 Nisan'da yaptırdım kullanıyorum hala ama telefonu değiştireceğim Helio P80 vardı sanırım içinde artık yetersiz kalıyor 4GB Ram'i ile. Depolama iyi ama (128GB) doldukça telefon ağırlaşıyor. Yani kısacası yakında diyorum ama en az 2026 yılında bir S Serisi cihazlar alırım gibi duruyor. 

image

image

Sizinde telefon modellerinizi merak ediyorum sayın okurlar, sağlıcakla kalın.

57 Comments
Diğer
İşte, Samsung öyle yapmadı bir türlü yıllar önce, imkanı vardı ama yapsaydı S Serisi daha az satılırdı yenileri
0 Likes
BeyaZenci
Active Level 6
Diğer
Valla ben almak istemiyorum 2 sene daha götürüyor çok rahat hatta zorlasam 4 yıl daha götürür de sıkılırım işte cihazdan
Diğer
Vallahi beni de sıkıyor aynı cihaz hocam, benim telefon da tablette çok kasıyor hocam ya, tableti değiştireceğim telefonu daha sonra
BeyaZenci
Active Level 6
Diğer
Ya aslında baktığın zaman Instagram 30 fps 1080p üstü videoları kabul etmiyor diğer uygulamalarda öyle keza. Film çekmeyeceksen çokta gerekli değilde elinde tuttuğun cihaz güçlü olsun istiyorsun o da var S10+ da ayriyeten HDR+ video çekme desteği de mevcut 1080P 60 FPS HDR+
Diğer
Yani hocam bu konuda haklısınız ama bence 1080 60 fena olmazdı, zaten S10+'ta da normal 4K60 olmasın.. iPhone'larda bile ProRes mi ney öyle bir şey var
0 Likes
Diğer
Hocam bir de gördünüz mü bilmiyorum ama A16'da 60fps yok A06'da var 😂
0 Likes
Diğer
Ben de bir zamanlar Nokia 7230 kullandım internete girerdim onla 😂
BeyaZenci
Active Level 6
Diğer
J4 annemde var downgrade etmem lazım Android sürümünü düşürmem lazım kasıyor çünkü telefonun donanımı özellikleri kaldırmıyor adamlar güncelleme vermiş😒😒
Diğer
Evet hocam. Android 8 vardı en başta Experience 9 ile birlikte sanırım. Android 10 verdiler diye biliyorum ama
BeyaZenci
Active Level 6
Diğer
Darboğaz yapıyor işlemci cpu yetmiyor Bi şekil rom atıp Android 8 e düşürmem lazım