cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kullandığınız ve En Sevdiğiniz Cihazlarınız?

(Topic created on: 01-15-2025 12:46 PM)
316 Views
SamsungGalaxyTabA9Pl
Active Level 7
Options
Diğer
Ben sırayla gideyim; Benim akıllı telefona sahip olmam ilk başta bir Samsung ile başladı, en sevdiğim telefonum kendisi. Çok anılar yaşadık. Bu Samsung ise Samsung S3'tü aynı beyaz renkti.

image
Temsili görsel

2014'te ikinci el alıp 2018'e kadar kullandım. Çok memnunum kendisinden taa ki 2017 Ocak ayına kadar...
Ocak ayında cihaz depolaması 16GB ya 14'ü dolunca kasıyor, donmaya başlıyordu buna rağmen 1 sene daha kullanıp kendime yeni telefon almadım. Bu telefon şu an elimde mevcut değil ama dayıma vermiştim kullansın diye.
2. Telefonum: Samsung Galaxy J4 2018-2020
Kendisi 2/32 mi ne öyle bir hafıza+ram'e sahipti, hiç unutmam; kendisinin üzerine yerde şarjdayken normal bit masa düştü... (küçük olanlar 70x30 mousepad bile sığmıyor yarısı dışarıda kalıyor) bu telefonla çok anım yoktur zaten kendisi yine donardı. 2019 Aralık'ta masa düşünce kendime yeni bir telefon almak için para biriktirdim. 5000 birikti ve gittim kendime bir A31 aldım. M31 Stokta yoktu o yüzden A31 aldım. Ama iyi ki de almışım. Li-Po Pil istemezdim şahsen...

image

Aynı renk temsili yine... çünkü telefon almak için sattım bunu 500tl etmişti tamir edildikten sonra.
3. Telefonum : Samsung Galaxy A31 2020-Günümüz
Az önce elimde olan. 30 Eylül'e doğru Samsung S3'ten dhaa fazla kullanmış olacağım telefondur kendisi çok telefon değiştirmedim ama bu telefon bir pişmanlıktı. Böyle dememin tek sebebi telefonun 1 yıl boyunca bozuk kalması (suya düştü) 2021 Mart ayında düştü 2022 Nisan'da yaptırdım kullanıyorum hala ama telefonu değiştireceğim Helio P80 vardı sanırım içinde artık yetersiz kalıyor 4GB Ram'i ile. Depolama iyi ama (128GB) doldukça telefon ağırlaşıyor. Yani kısacası yakında diyorum ama en az 2026 yılında bir S Serisi cihazlar alırım gibi duruyor. 

image

image

Sizinde telefon modellerinizi merak ediyorum sayın okurlar, sağlıcakla kalın.

57 Comments
OnurBacc
Active Level 10
Diğer
❤❤❤❤❤🔥🔥😊🔥🔥🔥🔥🔥
Diğer
Tab a9 ve galaxy a13 buds2 kullanıyorum yks den sonra s serisi cihaza geçeceğim inşAllah
Diğer
İnşallah. Ben de Tab A9+ kullanıyorum.
BeyaZenci
Active Level 4
Diğer
Samsung S4
J7 Prime
J7 Pro
J5 Pro
Samsung S8
Samsung Note 9
Samsung E-250 😄
Diğer
Şöyle bir liste ben de isterdim hocam. Note 9 ve S8 için bile yeter. En iyi cihazları kullanmışsınız vallahi 😂
BeyaZenci
Active Level 4
Diğer
J7 Prime ve J5 pro çok kahrımı çekti şuan ise S10+
Diğer
Benim de S3 çok çekmişti, S10+ kraldır ya
BeyaZenci
Active Level 4
Diğer
Şimdi kiralabunu comdan A34 kiralicam S10+ kıyası yapacağım bakalım ne olacak e tabi biri A serisi S serisi uçurum var ama merak ettim
0 Likes
Diğer
Hocam o karşılaştırmada 15-5 S10 alır bence. İşlemci biraz eski ama açıyor yine de her şeyi