Original topic:

Konu dışı) Netgsm Hk.

(Topic created on: 07-11-2024 01:47 AM)
255 Views
missütsever_s24plus
Expert Level 1
Options
Diğer

Saatlerdir araştırıyorum bu netgsm sadece bazı bankalarda sms geliyormuş diyorlar ama hangi bankalar bunlar bulamadım siz biliyoranız yazar mısınız

Bir de netgsm kullanan varsa türk telekomda olduğu gibi paket dışı internet kullanımı saçmalığı var mı neden diye soracaksanız benim paketim normalde 250tl aylık ama bu paketteki int bitince yine de internete girmeye devam edebiliyorsunuz ek 250mb. Ama 1mb 1tl geçiriyorlar ben de **bleep** etmemişim youtube izliyordum paketteki gb bitmiş ve 1tl 1tl toplam 250tl daha geçirdiler. Sms te 1 saat aonramı ne geldi yani dolandırıldım bildiğin. İşin acıklı kısmı bu aynı şey bir önceki ay da başıma gelmişti ;( Tıpış tıpış ödeyecem şimdi umarım netgsm de böyle birşey yoktur aşağı ek bıraktım ne kadar kazıklandığımı görün

1000006805.jpg

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Cihazınızdan ağ kullanımını sınırlayın hocam.
onurtuna
Active Level 10
Diğer
Hocam kesinlikle uzak durun telefonunuzun şarji su gibi gider bankalar dan sms gelmiyor anlaşmaları devam ediyor halen ama hangi bankalar bilmiyorum kısacası uzak dur fiyatları seni cezvetmesin !
Yavuz_S23
Expert Level 3
Diğer
Turkcell altyapısını kullanıyor şarja o kadar etkisi oluyorsa bütün Turkcell kullananlar aynı sorunu yaşar.
furkan06k
Active Level 7
Diğer
Burda yaziyor hocam1720670162746.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
Veri sınırını ayarlama diye bir şey var
0 Likes