cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Konu Dışı Bilgisayar Önerisi

(Topic created on: 11-28-2024 08:42 PM)
75 Views
YunusG
Active Level 10
Options
Diğer

Başlıktan anlaşılacağı gibi bilgisayar önerisi soracağım. Tek önceliğim AfterEffects için. Şu anda Huawei MateBook D15 (11. Nesil i5 versiyonu) var. Ancak render almak mümkün değil. Bazen ram hatası, bazen de başka hatalar alıyorum. Bu işler için en iyisi Macbooklar olsa da fiyatları çok pahalı. Kesin olarak render alabileceksem alabilirim. Önerdiğiniz başka bilgisayar var mı? Laptop olmalı. Marka önemli değil. Fiyatı da mümkünse çok tuzlu olmamalı. Dediğim gibi tek öncelik After Effects. Bir de bazen Photoshop kullanacağım ama After Effects açan bilgisayar Photoshop da açar(?). After Effects'i üniversite için kullanıyorum.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Diğer
Dell ürünlerine bakmalısın veyahut asus

View solution in context

Solution
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Diğer
Model önermem çok mantıklı olmaz. En güzeli YouTube üzerinden bir de Google üzerinden kullanacağın programın adıyla beraber yazarak sonuca ulaşmandır. Render için laptop önerileri falan yazarsan sağlıklı şekilde sonuca ulaşırsın

View solution in context

5 Comments
Solution
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Diğer
Dell ürünlerine bakmalısın veyahut asus
YunusG
Active Level 10
Diğer
Önerdiğiniz bir model var mı?
Solution
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Diğer
Model önermem çok mantıklı olmaz. En güzeli YouTube üzerinden bir de Google üzerinden kullanacağın programın adıyla beraber yazarak sonuca ulaşmandır. Render için laptop önerileri falan yazarsan sağlıklı şekilde sonuca ulaşırsın
YunusG
Active Level 10
Diğer
Anladım hocam teşekkürler.
BEYAZ_KARANFİL
Active Level 10
Diğer
Rica ederim ne demek hocam 😊
0 Likes