Original topic:

KolayServis Samsung'da!

(Topic created on: 02-09-2024 04:02 PM)
46084 Views
SamsungFY
Community Manager
Options
Diğer

1440x740.jpg

190 Comments
ozgurS24Plus
Active Level 6
Diğer
Kolay servis diyorsunuz değişim kampanyasında verdiğim s23 için 8 iş günü olmasına rağmen aranmadım.Müşteri memnuniyeti 0.
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba ozgur6161,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Diğer
Yıllardır samsung kullanıyorum fakat Antalya servisinden hiç ama hiç memnun değilim. Defalarca size şikayet etmişimdir belki ama hiçbirşey değiştirmediniz.
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Enestkr,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Diğer
Tarafınıza ilettim efendim
ahmetynk
Active Level 1
Diğer
Kardeşim benim Antalya'da sadece bir tane mi Samsung servisi var Bir başkasına bak Bir de bunlar da bizim gibi bir insan yani biraz parmağım boş tarafından da bakalım belki o an sana başka bir şeye sıkındır belki sen istemeden Bilmeden bir şey söylemişsindir Ne bileyim onlar da bizim gibi çalışan emekci şikayet çok hoş bir şey değil Düşünsene şikayet ettiğin kişiler Senin yüzünden işsiz kalıyor bunun vebali nasıl ödersin
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Diğer
Cep telefonum garanti bir tane servise gidiyor o da Antalya'daki Yıldırım eletronik. Başka servise gitmiyor şikayetimide bu işletme üstüne yaptım zaten. Şayet dediğiniz gibi farklı durumlar varsa Samsung firması bunu dediğiniz şekilde işler. O servisten hiç memnun değilim ve ayrıca şikayet kötü birşey değildir tam aksine işi ve iş yürüyüşünü olumlu etkileyen birşeydir. Belli durumlarda idare etmesini bilen birisiyim kendimde hizmet sektöründe çalışıyorum insan nelerle karşılaşır nelerle karşılaşmaz biliyorum. Ben almam gereken hizmetleri alamıyorum sadece.
BeşiktaşA70
Active Level 3
Diğer
Sm a70 lere neden güncelleme gelmiyor android 11 kaldık
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba CarlaCatren1903,

Eğer telefonunuz, en az 2 kez güncelleme aldıysa ve bir sonraki sürüm testlerinde, performans açısından beklenen seviyeyi göstermediyse, güncelleme almayabilir. Güncellemeler ile ilgili birçok sorunun yanıtına, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/sss

Sizlerden gelen talepleri, her zaman iletmekteyiz. Talebinizi, ilgili birimlerimize iletiyoruz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
shumensko
Active Level 1
Diğer
Kolay servise yakinda işimiz düşecek... sıfır amiral gemisi dedik ilk defa on siparis zamanında telefonu aldim,ekraninda sorun var.Esimde samsung var onda hic birsey yok. Cevremde kimde samsung varsa ekranlari mukemmel amoled (s10+, note4, s22u ,s23u s23fe hic birinde benim ekranimdaki problem yok.Bize mi denk geldi ya s24 ultrada banding! Gittim teshir cihaza baktim mükemmel! Bu kadar para verip sorunlu cihaz kullanmak istemiyorum.