cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

KONU DIŞI

(Topic created on: 12-17-2022 10:04 PM)
207 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Arkadaşlar A33 5G cihazım var ne yapsam şu cihaza bir türlü ısınamadım telefonumun üstünde büyük bir çentik var sonsuz U ekran diye geçiyor keşke zamanında 7.500'e A53 5G yi alsaydım çok fazla gözümü alıyor şu çentik. Ama eğer telefonumu sevmem için önerileriniz varsa beklerim buyrun yazın.

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Performansından memnunsanız aşırı ısınma kasılma donma yavaşlama gibi şeyler yoksa çentiğe çok da takılmayın bence �nşallah ileride delikli ekran teknolojisine sahip Damla çentiği olmayan bir cihaz alırsınız.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aşırı ısınma olabilir onlarda elbette güç harcıyor bizde koşşak yoruluruz aynı durum onlar için geçerli
IBarış
Active Level 7
Diğer
Dilerseniz GoodLock ile cihazı özelleştirip en azından teması ile biraz daha göze hitap etmesini sağlayabilirsiniz.
Diğer
U veya v (damla çentik) ne **bleep** eder
twibtil
Active Level 8
Diğer
ben de bir turlu sevemiyorum, centik ve kalin cerceve gozume cok takiliyor a32'nin cerceveleri daha ince saka gibi. ustelik gereksiz kalin bir telefon. performansi bana yetiyor daha fazlasina gerek yok ama yine de sevemiyorum. bundan once iphone 5s kullaniyordum ve ios'u cok ozluyorum. a33 icin 3 tane kilif aldim gun icinde surekli degistirip duruyorum telefon daha hos olsun diye ama yok bir turlu sevemiyorum.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bak yemin ederim aynı ben bende 5 - 6 tane kılıf var yine de telefon gözüme güzel gelmiyor.