cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

KANKALAR YARDIMA İHTİYACIM VAR.

(Topic created on: 05-02-2021 12:20 PM)
404 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

ESSELAMUN ALEYKÜM HAYIRLI ÖĞLENLER SİZLERE. SIKINTI ŞU YENİ FARK ETTİM. BİRİNİ TAKİP EDİYORUM SONRA TAKİP EDİLMEDİ GÖZÜKÜYOR SİZDE DE DURUM AYNI MI KONTROL EDER MİSİNİZ. BU MEMBERS İYİCE SAÇMALADI ARTIK. MODLAR BU İŞE EL ATIN BIKTIK HATALARDAN YAHU... 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Diğer

KALBİMDESİN, yaşadığın sorunu ekran videosu alıp tekrar buraya atarsan daha sağlıklı geri bildirim olacaktır. Belirtiğin durumu ben hiç yaşamadım. Tekrar aynı durumla karşılaşırsan, video kaydı alıp tekrar buraya atarsan konu hakkında sağlıklı geri bildirim sağlanmış olacaktır. :))

View solution in context

16 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Diğer
Aleyküm selam.
Evet bendede öyle.
Sorun samsung membersta ve bazılarında var bazilarinda yok bu sorun.
Cihaz değiştirdim düzelmedi.
S10 plusta sorun yok o hesapta ama benim telefonumda bu sorun var takip ede basiyorum çikio tekrar ayni hesaba giriyorum ama takip edilmedi gözüküyor.
Aslinda takip ediyorsun ama tuş yanlış gösteriyor.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Anladım kanka yalnız değilmişim meğer inşallah düzelir bu sorun yanıtın için müteşekkirim 🤗🤗🤗
Topraks9plus
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim, ne demek😊🤗
Umarım düzeltilir.
Aylardır böyle çünki.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Buna yakılır kanka 😔
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Aynı durum maalesef bende de var harbi members hatalarının çivisi çıktı
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynen öyle kanka ama bazen de sevindirici şeyler oluyor membersta olmuyo değil ama daha fazla ilgi istiyoruz. Ey yetkililer ilgilenin bu garibanlarla 😅
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Ay evet bazen sevindirici şeyler de varda hem bu hatalar hemde son zamanlarda membersın çoluk çocuk yüzünden amacından iyice şaşması insanı soğutur oldu
Anonymous
Not applicable
Diğer
Öyle kanka yıllar geçtikçe uygulama da değişir oldu ama değişmeyen tek bir şey var o da bizim gibi adam gibi adamların hep yardım için koşturmasıdır 🤗
omerluna
Expert Level 5
Diğer
Wuhuuu çok haklısın sana katılıyorum