cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kızılötesi kumanda

(Topic created on: 01-30-2024 08:30 PM)
550 Views
GALAXYA51-F
Active Level 10
Options
Diğer
Samsung cihazlarda kızılötesi kumanda neden yok en son s3 ve note 4 te varmış mi serisinin alt ve üst modelinin çoğunda var 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Haklısın Kanka,🙂

Şöyle bir şey buldum bakabilirsin😀1706637035181.jpg

View solution in context

16 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Şöyle izah edeyim. Mi serilerinde var ama çalışmıyor ben onca tv modellerinde denememe rağmen tepki vermemişti. Samsung bence iyi yapıyor getirmemekle 👍
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Note 8 vardı a51 den önce çıktığı yıl bayağı tutuldu 2018 2019 yıllarında çıktı o zamanlar a51 ile baya kapıştı note 8 denedim gayet iyi cihaz kumanda özelliğine gelirsek TV ye gayet başarılı bağlanıyordu Philips TV ye olsun Samsung olsun denedim ben çok ta iyi Bi özellik sonradan a51 e geçtim kamera olarak a51 daha başarılı note 8 e göre
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hmm Samsung o zamanlar başarmış ama demek ki başka düşünceler üzerine kaldırmış bir bildikleri var demek ki 😊
bestsamsung
Active Level 8
Diğer
Çünkü şimdiki televizyonları Wifi üzerinden kumanda edebiliyorsunuz. Bizim televizyon Grundig ve Grundig Remote uygulamasında Wifi ile kanalları değiştiriyorum. Hatta 10 metreyi geçmediği sürece diğer odalardan da kanal değiştirme işlemini yapabilirsin. Kızılötesi'ne göre daha kullanışlı ve daha uzak mesafeden çalışıyor.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Artık cihazlar iyice incelemeye başladı bu yüzden rakip marka, Samsung gibi markalar böyle özellikleri tercih etmiyor🥲

İsterseniz bunun için harici aletler vardır.😁
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Üşengeçlik oluyor bazen note 8 den a51 e geçince kumanda TV nin yanında duruyor gözüm hemen note 8 i arıyor ama a51 de kumanda özelliği yok bu açıdan seviyorum küçük ama etkili Samsung böyle şeyleri değerlendirmeli bence
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Haklısın Kanka,🙂

Şöyle bir şey buldum bakabilirsin😀1706637035181.jpg
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Nedir bu tam olarak?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Telefonunuzun şarj portuna takılıp telefona kızıl ötesi kumanda özellikleri kazandırıyor attığım bağlantıya bakabilirsiniz 😊