cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Isınma Problemi

(Topic created on: 09-10-2023 09:04 PM)
388 Views
sepyadam
Active Level 10
Options
Diğer

Oyunlarda min. 40 derece 40-43 arası stabil bi ısı alıyorum bu iyi mi kötü mü normal mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba sepyadam,

Oyun esnasında cihazınız daha fazla performans harcadığı için ısınma durumu söz konusu olabilir. 
Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Geri Bildirim Gönder > Hata Raporları > Telefon sıcaklığı bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak '' Gönder '' butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Ecrịn
Expert Level 2
Diğer
Ne çok iyi ne çok kötü idare eder ama çoğu samsung cihaz böyle ısınır zaten
sepyadam
Active Level 10
Diğer
alalı yaklaşık 1 ay oldu, şarja takınca hafif ısınma, oyuna girer girmez 40 derece.. Bilmiyorum, daha önce çok marka kullandım, Samsung genel olarak böyleyse ve ilerde problem yaratmiyorsa ne âlâ, eli yakan bir sıcaklık değil zaten.
sepyadam
Active Level 10
Diğer
daha bunu yeni aldım 11 ay taksiti var nasıl alayım 😂
0 Likes
UçanKuş
Active Level 3
Diğer
fps düşüşü yaşıyor musun?
0 Likes
sepyadam
Active Level 10
Diğer
internet bağlantım zayıf ve hep online oyun oynuyorum, fps eklentisini açıp bakmadım fakat fps de sıkıntı yaşamadım
0 Likes
SelimYwsin_31
Active Level 5
Diğer
Bence iyi hemde batarya performansı artıyor aşırı ısınınca🫠
0 Likes
sepyadam
Active Level 10
Diğer
nasıl artıyor ya? 😂
0 Likes
SelimYwsin_31
Active Level 5
Diğer
Kalite hocam kalite ısınınca Performans artışı oluyor Buda cihazın stabil çalışmasına yardımcı oluyor
0 Likes
sepyadam
Active Level 10
Diğer
trollüğe ne gerek var :)
0 Likes