Original topic:

Instagram giriş sorunu

(Topic created on: 04-08-2025 08:24 AM)
361 Views
emelkuskarakaya
Active Level 1
Options
Diğer

Yaklasik 2 ay once telefonumu pil degisiminden dolayi tamire verdim. Haliyle fabrika ayarlarina geri dönüş yapmistim. Instagrami kurdum. Fakat mavi tıklı içerik uretici oldugum hesabima sifre dogru oldugu halde giremedim. Hadi dedim belki yanlistir, degistirdim. Mailime sifre yenileme sifre degistirildi baglantisi hersey geliyor. Fakat asla giris yapamiyorum, sifre yanlis diyor. Facebook uzerinden meta destekte defalarca dosya olusturdum ama cozumlenmiyor. Bana sunduklari her yolu denedim ama olmuyor. Bu sorunu nasil cozecegim? Hesabimda yıllarin emegi var. Ayni zamanda ek gelir kaynagim, isbirliklerim vs var.

5 Comments
Diğer
Fabrika ayarlarina alin cihazi tekrardan deneyin
Diğer
Fabrika ayarlarina aldim. Wifi olmadan denedim. Vpn ile baglanarak denedim. Sadece kullandigim cihaz degil hicbir cihaz ve pc uzerinden giris yapamiyorum. Şifrem dogru ama şifre yanlis uyarisi aliyorum.
Enes_S24
Expert Level 5
Diğer
Vpn sebebiyle ban yemiş olabilirmisiniz ? Başka cihazdan da deneyin isterseniz
Diğer
Denedim malesef ama olmuyor. 2 aydır bi kısır döngü. Şifre yanlis uyarisi aliyorum ama dogru ki degistirebiliyorumda zaten. Bu sorun olmadan once iki faktorlu dogrulamam acikti. Ama beni "baska yollar dene" dedigimde ne whatspa ne koda yönlendirmiyor. Sadece şifre kisminda şifre yanlis diyor. Giris yapamiyorum hicbir sekilde.
Diğer
Chatgpt ile ilerledim hep. Onunda soyledigi her yolu denedim. Hatta artik en son bana. Yasal yollara basvurmanin vakti geldi dedi.