cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Herkese hayırlı sabahlar herkes kullandığı cihazi yazsın

(Topic created on: 01-12-2023 08:53 AM)
tavsanlieblebisi1453
Active Level 7
Options
Diğer
Ben samsung galaxy A137f A13 nacho kullaniyorum tm-290 Tab A8 tabletim var ve giyilebilir aksesuar olarakta mi band 7 kullanıyorum... daha once bir sürü marka kullandim Apple,nokia, Blackberyy,Philips, general mobile,.... bir sürü marka var ama en güzeli samsungdu her yönden şarjdan tut ,yazılıma kadar samsung iyiydi. Daha önce kullandığım samsung modelleri şunlar s3 s3 mini, s3 neo ,s4 s4 mini samsung galaxy s4 active,samsung A12 ,A50,A51 , j7 pro,j3 2016,j4 plus 2018 samsung tuşlu telefonu bir sürü model var hatırladığımda yazarım. İşitme engelli olduğum için kulaklık aksesuaru kullanamıyorum😔 yinede Allah’a şükür 🤲 duymak çok güzel bir şey kulaklarınızın kıymetini bilin şimdiye kadar mi band 6 mi band 7 ve Apple watch kullanmıştım şimdi mi band 7

16 Comments
Tolga67
Expert Level 5
Diğer
Ozaman yurdisindan bi sekil temin edeceğim okadar zengin değilim telefon fiyatına vergi ödeyemem 😊
Rica ederim mutlu bir gün seninle olsun inşallah 😊
Diğer
Teşekkür ederim😍😍 umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun❤️
Tolga67
Expert Level 5
Diğer
Hepberaber inşallah rica ederim 😍💙
Anonymous
Not applicable
Diğer
Merhaba. Öncelikle Allah şifa versin Allah yardımcın olsun.
Benim kullandığım cihazlar bir tane bluetooth kulaklık Bir tane de telefon. Kulaklik. Soni w ı c 200
Telefon. Samsung Galaxy s20fe
Diğer
Teşekkürler hocam ❤️
Anonymous
Not applicable
Diğer
Önemli değil.
twibtil
Active Level 8
Diğer
su an a33 5g kullaniyorum, bundan onceki samsunglarim grand neo, s4, fame, on7, a3 2017, a10. samsung disinda kullandigim markalar lg, apple, htc, huawei. en guzeli apple ve lg'di.