Resolved! Solved

Original topic:

Helal edin görüşürüz

(Topic created on: 11-07-2025 11:14 PM)
295 Views
helaledin
Active Level 3
Options
Diğer

Arkadaşlar bende gidiyorum eski enerji yok membersta aslında yaklaşık 3 4 aydır burdayım benimde hesabım kaç kez banlandı burdaki eski enerjiyi biliyorum ama daha eskiler daha iyi bilir herkes herkese samimi dille cevap verirdi modlar banlamazdı kimseleri durduk yere buranın beni ve herkeside en çok sıkan şey güncelleme ne zaman geleceği sorulması ben sordum pişman oldum kimse bilemez ama Samsungunda hatası var kullanıcılar bazende haklı oluyor ve sunucu hatası bende hala devam ediyor kısa süreliğine değil kalıcı gidiyorum belki çok önemli sorum olursa dönerim helal edin burada 3 aydada olsa birşeyler öğrendim hakkınızı helal edin ...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Diğer
Adamsın adam❤ bu forum sizler varken güzel beni sayma ben 2 ay oldu yeni yetmeyim buralarda
(HEPİMİZE İHTİYACI VAR BU FORUMUN YOKSA ÇOLUK ÇOCUK DOLAR BURASI)

View solution in context

12 Comments
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Diğer
Hocam bende bırakma kararı almıştım az önce fakat konum silindiği için inat ettim bırakmıyorum sonuna kadar devam mücadeleye bilgili ve saygılı insanlara ihtiyaç bırakmayın derim❤
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hoşçakal❤
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Diğer
Kanka sende gitme iyi saygılı bilgili insansın belli forumun bizlere ihtiyacı var hemde inat et sen ben o giderse burası çocuk yuvasına döner
helaledin
Active Level 3
Diğer
Alpha sende bırakma bende bırakmayayım bu foruma enerji verenlerdensin
0 Likes
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Diğer
Aynen öyle hocam bırakmayın bırakmayalım alfatürk abinin de dediği gibi biz aileyiz
Şahsım adına konuşayım çoğunuzu sevdim saygılı sevgili insanlarsınız
helaledin
Active Level 3
Diğer
Tamam lan bırakmıcam sırf senin için adamsın❤
Solution
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Diğer
Adamsın adam❤ bu forum sizler varken güzel beni sayma ben 2 ay oldu yeni yetmeyim buralarda
(HEPİMİZE İHTİYACI VAR BU FORUMUN YOKSA ÇOLUK ÇOCUK DOLAR BURASI)
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Diğer
Aynen öyle o zaman ❤A35=AŞK❤😂😊🥰🥰
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Diğer
Eyvallah ama A35 AŞK NE ALAKA onu anlamadım ?