cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Hayır Ateş Hattı Bitmeyecek [Ateş Hattı #24]

(Topic created on: 4 weeks ago)
257 Views
Siberizm
Active Level 4
Options
Diğer

Nabıyonuz? Ateş Hattı serisi başladığından bu yana tam 24 bölüme ulaştı. Members'da ilk ve tek en uzun soluklu eleştiri serisi olan Ateş Hattı kimine göre iyiyken kimine göre ise topluluğu birbirine düşüren bir seri. Hatta öyle ki Ateş Hattı bitmeli. Ancak kötü bir haberim var dostum:

『ATEŞ HATTI BİTMEYECEK』

Ateş Hattı Members üzerinde olan bütün sorunları ele alan bir seridir. Bu seride olanlar genelde benim şahsi meselelerim dışında olan şeylerdir. Yani Members ailesinin tüm sorunları tek bir çatı altında toplanarak izin verildiği kadar sert bir eleştiri yapılır.

Ancak Ateş Hattı serisi bazı kişilerin hoşuna gitmiyor. Hoşuna gitmeyen kişiler ise her zaman eleştirilen kişiler ya da tamamen troll toksik hesaplar oluyor.

Ateş Hattı Members ailesi tarafından genel olarak sevilen bir seridir. Öyle ki en az görüntülenme alana Ateş Hattı serisi 300'dür. Sadece görüntülenme değil yorumlarda gayet hatrı sayılır seviyededir. Bunları neden anlatıyorum geleceğim.

Ateş Hattı bir çok kesim tarafından sevilerek takip edilir. Çünkü bu kişilerde artık birisinin kendi adına konuşmasını ister. O birisi Siberizm olmak zorunda değil herhangi biride olabilir. Ancak Siberizm bu konulara girişince insanlar artık biri şunu der mi demeden yorumlar yapmaya başladı. Bu yorumlar ise Ateş Hattı gönderilerinin altında toplandı.

Gönül isterki Ateş Hattı tekel bir seri olmasın diğer dostlarımızda Ateş Hattı türevi bir seri çıkararak insanların sorunlarını dile getirsin. Ancak maalesef kimse böyle birşeye girişmiyor. 

Ben eleştirilemez birisi değilim. Kendim hakkında da gayet sert bir özelleştiri yaptığım bir Ateş Hattı bölümü bile var. Yani ben eleştiri yapınca millet bir tribe giriyor Ateş Hattı bitsin falan.

Hayır dostum:

Ateş Hattı Bitmeyecek

Members ne zaman adama döner o zaman Ateş Hattı biter. Ancak yakın bir gelecekte ne Members adama döner ne de Ateş Hattı biter.

Ateş Hattı'na destek veren dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizleri de Ateş Hattı benzeri bir seriye başlamaya davet ediyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Şimdi hocam siz members'e gelmeden önce bende böyle bir seri yapmayı düşünüyordum ama daha sonra vazgeçtim. O zamanlar membersin böyle serilere ihtiyacı vardı. Sizin gelip bu seriyi başlattığınız güzel oldu. Umarım başka arkadaşlarımızda devam ettirir bu seriyi.

View solution in context

10 Comments
Diğer
Abiciğim istemiyorsanız görmezden gelirsiniz olur biter neden insanların sevdiği bir şeyi piyasadan kaldırmaya çalışıyorsunuz böyle analitik düşünceye sahip olan birini neden kıskanıyorsunuz haklı birisi neden kıskanıyorsunuz cidden gerek yok bende bazen burdakileri kıskanıyordum cidden acayip gereksiz bir şey insanlar arası ilişkileri bozmaktan başka bir şey değil.
Şahsen ben Ateş Hattı'nı seviyorum bitmesini de istemiyorum. Sırf bir kişi için onlarca hatta yüzlerce kişinin sevdiği bir şeyi kaldıramazsın yani kaldırırsan tüm emeklerin çöpe gider ve saçmalıktan başka bir şey değil.
Sonuna kadar arkandayım Siberizm abi
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
👍
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Bir gün Ateş Hattı'nın sonu gelse keşke. Bütün sorunlar ortadan kalkmadığı sürece çok zor
Anonymous
Not applicable
Diğer
İyi Yapıyorsunuz Hocam 👍
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Ateş hattı sevdiğim bir seridir. Ve bu seriyi memberste devam ettirebilen kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Cesur ve eleştirilere açık birisi ancak yapabilir. Dediğiniz gibi hocam tek kişi yapmamalı kalıcı sürdürülebilirliğin sağlanması için devamlı çoklu kişiler tarafındanda yapılması gerekiyor.
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Kesinlikle hocam. Ancak benim dışımda yapan pek görmedim maalesef. Keşke görsem
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Şimdi hocam siz members'e gelmeden önce bende böyle bir seri yapmayı düşünüyordum ama daha sonra vazgeçtim. O zamanlar membersin böyle serilere ihtiyacı vardı. Sizin gelip bu seriyi başlattığınız güzel oldu. Umarım başka arkadaşlarımızda devam ettirir bu seriyi.
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Zaten members da bazı olmayan özellikler olsa veya gelse böyle bir şeye asla gerek kalmayacak ve bu seride tamamen bitecek ancak dediğim gibi önce bunların olması lazım bunlardan en önemlisi de kullanıcı engelleme sistemi maalesef
Siberizm
Active Level 4
Diğer
Katılıyorum hocam. Zaten konumun sonlarına doğru da Members'ta sorunlar bitmediği sürece Ateş Hattı bitmez diye belirterek fikrinize katıldığımı da bildiriyorum. Keşke keşke bitse