Siberizm
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Nabıyonuz? Ateş Hattı serisi başladığından bu yana tam 24 bölüme ulaştı. Members'da ilk ve tek en uzun soluklu eleştiri serisi olan Ateş Hattı kimine göre iyiyken kimine göre ise topluluğu birbirine düşüren bir seri. Hatta öyle ki Ateş Hattı bitmeli. Ancak kötü bir haberim var dostum:
『ATEŞ HATTI BİTMEYECEK』
Ateş Hattı Members üzerinde olan bütün sorunları ele alan bir seridir. Bu seride olanlar genelde benim şahsi meselelerim dışında olan şeylerdir. Yani Members ailesinin tüm sorunları tek bir çatı altında toplanarak izin verildiği kadar sert bir eleştiri yapılır.
Ancak Ateş Hattı serisi bazı kişilerin hoşuna gitmiyor. Hoşuna gitmeyen kişiler ise her zaman eleştirilen kişiler ya da tamamen troll toksik hesaplar oluyor.
Ateş Hattı Members ailesi tarafından genel olarak sevilen bir seridir. Öyle ki en az görüntülenme alana Ateş Hattı serisi 300'dür. Sadece görüntülenme değil yorumlarda gayet hatrı sayılır seviyededir. Bunları neden anlatıyorum geleceğim.
Ateş Hattı bir çok kesim tarafından sevilerek takip edilir. Çünkü bu kişilerde artık birisinin kendi adına konuşmasını ister. O birisi Siberizm olmak zorunda değil herhangi biride olabilir. Ancak Siberizm bu konulara girişince insanlar artık biri şunu der mi demeden yorumlar yapmaya başladı. Bu yorumlar ise Ateş Hattı gönderilerinin altında toplandı.
Gönül isterki Ateş Hattı tekel bir seri olmasın diğer dostlarımızda Ateş Hattı türevi bir seri çıkararak insanların sorunlarını dile getirsin. Ancak maalesef kimse böyle birşeye girişmiyor.
Ben eleştirilemez birisi değilim. Kendim hakkında da gayet sert bir özelleştiri yaptığım bir Ateş Hattı bölümü bile var. Yani ben eleştiri yapınca millet bir tribe giriyor Ateş Hattı bitsin falan.
Hayır dostum:
Ateş Hattı Bitmeyecek
Members ne zaman adama döner o zaman Ateş Hattı biter. Ancak yakın bir gelecekte ne Members adama döner ne de Ateş Hattı biter.
Ateş Hattı'na destek veren dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizleri de Ateş Hattı benzeri bir seriye başlamaya davet ediyorum
Solved! Go to Solution.
10 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
ÇınarPoyrazCela l
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe