Original topic:

Hangi Samsung kulaklık iyi?

(Topic created on: a month ago)
167 Views
mersy
Active Level 2
Options
Diğer

Çok kulaklık kullanan bir insan değilim ama yine de Bluetooth kulaklık almak ve almışken kalitelisini almak istiyorum. Tabletim ve telefonum samsung bu yüzden kulaklığı da samsung istiyorum ancak benim gibi çok **bleep** kullanmayan ve orta kalite bir şeyler arayan birisi hangi model almalı onu bilemiyorum. Tavsiye verebilir misiniz ve verirken neden onu almam gerektiğini açıklayabilir misiniz çünkü pek özelliklerden anlamıyorum ❤️🙏🏻

11 Comments
mukan25
Active Level 7
Diğer
silikonlu istiyorsanız bütçeden buds 2 pro sonra da buds 3 pro öneririm silikonsuz ise benim de kullandığım buds 3 günlük kullanım için iyidir samsung kulaklıklar samsung cihazlarla eşleştigi zaman çok daha iyi performans verjyor
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Diğer
ayrıca buds 3 fe modeli de çıktı sanırım deneyimleyemedim ancak fiyatı en uygun o ayrıca silikonlu videosunu izleyip karar verebilirsiniz
0 Likes
mersy
Active Level 2
Diğer
buds 3 düşünüyorum ben de acaba coklu bağlantı ozelliği var mı? hem tabletime hem de telefonuma aynı anda bağlanır mı?
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Diğer
bu özelliği var 1760267966666.jpg
0 Likes
mersy
Active Level 2
Diğer
cok teşekkür ederim
0 Likes
mukan25
Active Level 7
Diğer
almayı düşünüyorsanız kulak yoran bir yapısı yok ancak silikonsuz olmasından öyle bass falan patlamıyor ben bunları bilerek aldım bir de gürültü engellemesi iyi ama full engellemez dışarıda kullandığım için full kesmesini istemem o yüzden bana sorun olmuyor eksisi de bana göre aktif gürültü ile kullanınca sesiniz aramalarda boğuk gidiyor bazen yapay zeka sizin sesinizi de bastırıyor çok gürültülü ortamlarda onun dışında ses kalitesi falan gayet dengeli ve temiz fiyatı baya zamlanmış ben aldığımda 3000 civarındaydı ama 6 bin de etmez bana göre 😀
007aliinan
Active Level 4
Diğer
Çubuklu sevmiyorum o nedenle buds 2 pro kullanıyor ve çok seviyorum , çok pahalı ama bir tane de yedek alıp kenara koymayı düşünüyorum çünkü çok iyi ve güzel bir kulaklık,
0 Likes
mersy
Active Level 2
Diğer
sizce almaya değer mi? 3-4 yıl götürecek cinsten mi? aralıksız kullanımda kac saat goturuyor?
0 Likes
007aliinan
Active Level 4
Diğer
Valla ben spor yaparken yürüyüş yaparken kullanıyorum, 2 yıl oldu , çamaşır makinesinde yıkandı, yeni almıştım, şu geçirmiyor, kulağına takip havuzda yuzebilirsin
0 Likes