cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

HD+ ifadesinin anlamı

(Topic created on: 01-31-2024 12:47 PM)
403 Views
MertGüvercinlik
Active Level 7
Options
Diğer
HD+ ifadesinin anlamı tam olarak nedir?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Diğer
HD ses teknolojisi karşı tarafın sesi size daha iyi gelebilmektedir karşı tarafın HD ses özelliği açıksa bu işlevsel çalışır ama karşı tarafında açıksa sizin sesiniz daha iyi gitmektedir ondan yana samsung servisleri kapalı olmasını tercih ediyor sebebi ülkemizin bu özelliğin tamamen desteklememesi veya stabilize çalışamamasından dolayı cihazı gereksiz yere pili yoracaktır hem şebekede görüşme sırasında kopmalar olabileceğinden kaliteli görüşme sağlanılamaz eğer alt yapısı tamamen olursa özellik sağlam ve kullanılabilecek hale getirilebilecektir.
Benim tavsiyem kapalı olmasındandır pili yoracağı için

View solution in context

10 Comments
Solution
Diğer
HD ses teknolojisi karşı tarafın sesi size daha iyi gelebilmektedir karşı tarafın HD ses özelliği açıksa bu işlevsel çalışır ama karşı tarafında açıksa sizin sesiniz daha iyi gitmektedir ondan yana samsung servisleri kapalı olmasını tercih ediyor sebebi ülkemizin bu özelliğin tamamen desteklememesi veya stabilize çalışamamasından dolayı cihazı gereksiz yere pili yoracaktır hem şebekede görüşme sırasında kopmalar olabileceğinden kaliteli görüşme sağlanılamaz eğer alt yapısı tamamen olursa özellik sağlam ve kullanılabilecek hale getirilebilecektir.
Benim tavsiyem kapalı olmasındandır pili yoracağı için
SM-S901E_DS
Active Level 7
Diğer
Bu özelliği nerden açıyoruz
0 Likes
Diğer
Sayın hocam öyle bir ayarı yok ne yazıkki sadece kullandığınız operatörü arayarak veyahut belirli açma kapatma mesajları var mesela türkcell açmak için HDSES mesajı olarak 2200 e gönderilmesin için açılır ama Türk Telekom ise: İptal Volte yazıp 5555 e göndermeniz gerekmektedir.
Diğer
Teşekkür ederim hocam
Diğer
Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Saygılarımla🙏❤️❤️
Diğer
❤️❤️
kızımmmmm
Active Level 3
Diğer
Ginesi maç klimacı yorumları ❤❤
0 Likes