cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

HANGİSİNİ SEVİYORSUN

(Topic created on: 02-27-2022 09:10 PM)
90 Views
SamsungA72im
Active Level 5
Options
Diğer

HANGİ MODEL KULLANIYORSUN ?

VE HANGİ MARKAYI SEVİYORSUNUZ ?

APPLE ?

XİAOMİ ?

OPPO ? 

HUAWEİ ?

YORUMLARDA BULUŞALIM . HAYIRLI AKŞAMLAR
55 Comments
SamsungA72im
Active Level 5
Diğer
Hic birsey cöp deildir ORATADA EMEK VAR MESELA GENWRAL MOBILE GIBI AMA ARJASINDA DESTEKLERI YOK O YUZDEN MARKALARA COP DIYOLAR BIRAZ SAYGI SEVMIYOSAN KULLANMA DİMİ AMA
Diğer
Kesinlikle
Diğer

Yine xiomi markasını savunup Samsung'u ezmeğe çalışan birisi

Diğer
Boşver...
SamsungA72im
Active Level 5
Diğer
Cok var iyiyi taşlarlar
0 Likes
SAMmembers
Active Level 9
Diğer
S20 FE alacağıma keske Xiaomi Mi 10T Pro alsaydım o daha iyi cihaz. İşlemci olarak cok önde
SamsungA72im
Active Level 5
Diğer
BEN HER KONUDA SAMSUNGCUYUM HEPSI DOĞRU AMA S20FE KOTU DIYE HEPSI KOTU DEIL A SERİSİ DE BİRAZ YATIMA ÖNEMSENMEYE İHTIYACI VAR BU SENEKI A 52 A72 A52S VS OLACAK BU DEDIETIYOR AMA KASA **bleep** HOCAM ANLASALAR BIZI KESKE A SERISINE TALEP FAZLA O YUZDEN KASA METAL OLSUN ARTIK
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Diğer
S20 FE de sadece Exynos 990'lı olanlar sorunluydu, onda da herkeste değildi yinede.
SM-G780G yani Snapdragon 865 modeli gerçekten iyi bir cihaz.
SamsungA72im
Active Level 5
Diğer
Ya Zaten Exynosun BAZI SERISI SORUNLU ONU EN COK BEN BILIRIM SADECE 990 DEIL 7. SERISIDE SORUNLU 9. SERISINDEDE BAZI SERILER SORUNLU AMA SNAPDRAGON SAMSUNGLA COK GUZEL ISLIYOR KASMA DONMA ISINMA VS PEK OLMUYOR DIYE DUSUNUYORUM KULLANDIGIM SON 3 MODEL SNAPDRAGONLUYDU BAYA BAYA EXYNOSTAN DAHA IYI
Diğer
O zaman neden forumda ki bazı kişiler s20fe exynostan memnunlar bir sorun çıkarmıyor? HER EXYNOS ÇÖP DEĞİL