cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google hesabıma biri erişiyo yardım edin A7 VE TAB A ya başka cihaz erişiyo 😰

(Topic created on: 06-27-2021 10:22 AM)
973 Views
Halil-Tab-A---Tab-A7
Active Level 7
Options
Diğer

image
A7 hesabı

image

Bilinmeyen tür cihaz yazan kim

Yabancı o hesabı banlama benzeri bisey varmı hep geliyo🥺

S7 bizim ama diğeri kim yardım edin😰

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
3Aysonra
Active Level 3
Diğer
Hesabini sil ama silmeden önce bütün bilgilerini kopyala sonra sil yeni oluşturduktan sonra kopyaladigin bilgilerini oraya yapıştır

View solution in context

Solution
Diğer
Selamın aleyküm

O bilinmeyen cihazda sağ üstte 3 nokta var oraya bas ordan bu cihazı tanımıyormusunuz diyo orayada bas orası yönlendiriyor zaten

View solution in context

Solution
-0-
Active Level 7
Diğer
Bilgisayarın olabilir

View solution in context

Solution
Diğer
Hesaba bir bilgisayar bağlanmış

View solution in context

Solution
RecepF
Expert Level 5
Diğer
Google hesabı Güvenlik ayarları güncelleyin iki adımla doğrulamayı aktif edin
Google güvenlik hesabında şifre yöneticisinden yüklediğiniz uygulama hesapları olabilir onları kullanmıyorsanız silin bütün güvenlik ayarlarını gözden geçirin

View solution in context

Solution
Diğer
Allah yardımcın olsun. Benim de instagram hesabıma bilinmeyen bir hesaptan oturum acildi diye mesaj geldi. Sonra şifreyi degistirdim. Hesabı hemen sil drive ye felan yedekledigin bir şey varsa hemen onları cihaz hafızasına taşı. Hesapta hicbir kişisel bilgini bırakma . Daha bu hesapla uğraşma bir yapan tekrar tekrar yapar

View solution in context

31 Comments
Diğer

İki hesabım var ikisinede gelmis

Solution
3Aysonra
Active Level 3
Diğer
Hesabini sil ama silmeden önce bütün bilgilerini kopyala sonra sil yeni oluşturduktan sonra kopyaladigin bilgilerini oraya yapıştır
Diğer
Oyun hesabım var onu nasıl aktarcam
Solution
Diğer
Selamın aleyküm

O bilinmeyen cihazda sağ üstte 3 nokta var oraya bas ordan bu cihazı tanımıyormusunuz diyo orayada bas orası yönlendiriyor zaten
Diğer
Önceden basmıştım şifreyi değiştirdim oturumunu kaldırdım şimdi yine gelmis simdi yine şifreyi değiştirdim oturumu kapattım tek benim hesaplarıma geliyor
Diğer
Diğer ayrıntılar yazıyo oraya bas ne yazıyo orda
Diğer
BöyleScreenshot_20210627-103806_Google Play services.jpgScreenshot_20210627-103813_Google Play services.jpg
Diğer
Soldaki resim çıkıyor yani buScreenshot_20210627-103806_Google Play services.jpg
Diğer
Bir hesap daha açın o hesabada girerse bana doğrudan mesaj atın