Original topic:

🌐🔎Google Play sistem güncellemesi Hakkında bilgilendirme

(Topic created on: 12-09-2025 10:06 AM)
350 Views
Yavuz61
Active Level 7
Options
Diğer

Google play sistem güncellemesi hakkında Google müşteri danışmanı yla iletişime geçtim cihaz modellerine göre ayrı ayrı güncelleme geliyor cihazınıda yazan temmuz,ekim,eylül gibi tarihler cihazınızın aldığı en son güncelleme sürümünü göstermektedir bi yanlışlık yoktur☺️

image

GÖRÜŞME ÖRNEĞİ
7 Comments
MahmutCan-A34
Active Level 10
Diğer
Ben onlarla kaç kere iletişime geçtim çözdükleri hiçbir şey yok
Yavuz61
Active Level 7
Diğer
Abi bı sorun yada çözüme ihtiyaç bir durum yok ortada güncelleme gelmiyors adece 2 - 3 aydan aya güncelleme geliyor 😊
MahmutCan-A34
Active Level 10
Diğer
Samsungun yolladığı güncellemeden bahsetmiyorum oneUI 8 e güncelledikten sonra Google Play Sistem Güncellemesi Temmuzda kaldı A34 lerde dahada gelmiyor
Yavuz61
Active Level 7
Diğer
Olabilir abi daha güncelleme almayabilir bunun samsungla bi ilgisi yok Google play sistem güncellemesi tamamen GOOGLE LLC ile ilgilidir😊
MahmutCan-A34
Active Level 10
Diğer
tamam bende Google ile iletişime geçtim hiçbir çözüm sunmadılar suçu Samsunga attılar bugün yada bu hafta güvenlik güncellemesi gelecek bakalım düzelecekmi Google Play Sistem Güncellemesi sona eren bir güncelleme değil kardeşim benim eski telefon Android 12 hala Google Play Sistem Güncellemesi alıyor Android 16 alan telefona gelmezmi bu gibi sorunlar gelen güvenlik güncellemeleri ile çözülüyor daha önce bunun farkına vardım A34 içinde güncelleme bugün yarın Türkiye'de yayınlanacak inşallah düzelir
0 Likes
serhatz04
Expert Level 5
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler.😊
Yavuz61
Active Level 7
Diğer
Herzaman 😊
0 Likes