RdmZdn
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
1-İnternet bağlantınızı kontrol edin: Sabit bir internet bağlantınızın olduğundan emin olun. Sorunun ağınızla ilgili olmadığından emin olmak için diğer web sitelerine veya uygulamalara erişip erişemediğinizi kontrol edin.
2- Cihazınızı yeniden başlatın: Bazen basit bir yeniden başlatma, Play Store'daki geçici aksaklıkları ve sorunları çözebilir. Cihazınızı kapatın, birkaç saniye bekleyin ve ardından tekrar açın.
3- Önbelleği ve verileri temizleyin: Android cihazınızda "Ayarlar"a gidin, ardından "Uygulamalar"a veya "Uygulama Yöneticisi"ne gidin. Listeden "Google Play Store"u bulun, üzerine dokunun ve "Depolama"yı seçin. Burada önbelleği ve verileri temizleme seçeneklerini bulacaksınız. Hem önbelleği hem de verileri temizleyip uygulamayı tekrar indirmeyi deneyin.
4- Güncellemeleri kontrol edin: Google Play Store uygulamasının güncel olduğundan emin olun. Play Store'a gidin, "Google Play Store"u arayın ve bir güncelleme varsa "Güncelle"ye dokunun.
5- Tarih ve saat ayarlarını kontrol edin: Yanlış tarih ve saat ayarları Play Store'da sorunlara neden olabilir. "Ayarlar"a, ardından "Tarih ve saat"e gidin ve tarih ve saatin doğru ayarlandığından emin olun. Otomatik tarih ve saat seçeneğini de etkinleştirebilirsiniz.
6- Google hesabını kaldırın ve yeniden ekleyin: Bazen Google hesabınızla senkronizasyon sorunları Play Store'da sorunlara neden olabilir. "Ayarlar"a ve ardından "Hesaplar"a gidin, Google hesabınızı seçin ve kaldırın. Daha sonra aynı Google hesabını tekrar ekleyin ve uygulamayı indirmeyi deneyin.
7- Devre dışı bırakılan uygulamaları kontrol edin: Cihazınızda "İndirme Yöneticisi" uygulamasının devre dışı bırakılmadığından emin olun. "Ayarlar"a, ardından "Uygulamalar"a veya "Uygulama Yöneticisi"ne gidin ve "İndirme Yöneticisi"ni arayın. Devre dışıysa etkinleştirin.
8- VPN veya proxy'yi devre dışı bırakın: Bir VPN veya proxy hizmeti kullanıyorsanız Play Store'un bağlantısını etkileyebileceğinden bunu devre dışı bırakmayı deneyin. Uygulama tercihlerini sıfırlayın: Bazı durumlarda uygulama tercihlerini sıfırlamak sorunların çözülmesine yardımcı olabilir. "Ayarlar"a, ardından "Uygulamalar"a veya "Uygulama Yöneticisi"ne gidin, üç noktalı menüye dokunun ve "Uygulama tercihlerini sıfırla"yı seçin. İşlemi onaylayın.
9- Depolama alanını kontrol edin: Cihazınızda yeterli depolama alanının olduğundan emin olun. Depolama alanınız dolmak üzereyse uygulama indirilemeyebilir.
6 Comments
wex
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-09-2023 01:03 AM in
Diğer
Bende eğer indirme yapılırken google play storeyi arka plana atarsam yükleyeyi iptal ediyor.
Arkadaşımdan denettim onda böyle bir sorun yok.
Arkadaşımdan denettim onda böyle bir sorun yok.
gkbrkclk
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
İyi akşamlar, google play sistem güncellemesi 1 temmuz da kaldı. Güncelle dediğimde ise güncelleme denetleniyor deyip öyle kalıyor. Hayır sorun sadece bu da değil normalde bunu otomatik olarak güncellemesi gerekirken ben neden kendim güncelliyorum onu da anlamış değilim. Samsung S23 Ultra kullanıcısı olarak Samsungun bu sorunlarından yıldım artık. Yazılım güncellemesi gönderiyorlar güncelleme yapıyoruz fotoğraflar siliniyor. Absürt absürt olaylar. Neyse bu google olayının çözümünü bilen var mı arkadaşlar ?
SamTRAUDMAN
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-08-2023 11:06 PM in
Diğer
Play store üzerinden bir ayarı var ama tam hatırlamıyorum
mustifa