cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Good Lock

(Topic created on: 06-28-2024 01:23 PM)
295 Views
EminTuğra44
Active Level 8
Options
Diğer

image

Soru: Good Lock cihazı yavaşlatır mı?
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir good Lock kullanmıyordum. Bugün bir değişiklik yapmak istedim. Sistem varsayılanı değiştirdiği için good lock uygulamaları cihazı yavaşlatır mı?

Cevap Veren Herkese Teşekkürler.
Boş paylaşımlarda bulunmayalım. 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Diğer
Düz mantık ile bakarsak,yeni komutlar,yeni aksiyonlar daha fazla özelliğin çalışmasına sebep olacağından ram ve işlemciyi arka planda kullanacağı için şarjı da olumsuz etkilemesi durumu olur ve bu da dolaylı yoldan yavaslatır.Kullanıcılar şarj,ısınma,ram dolma sıkıntısı vb.oluştugunda özellikle goodlock kullanımı varsa sebebin bu oldugunu anlayamayabiliyor maalesef.
Eger hızından,şarjından,ısınmadan memnunsan kullan.

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 4
Diğer
Hayır yavaşlatmaz.

Depolama doldunca v.s eski cihazlar performans düsürüyırdu suanki ssdlerde bu sorun yok

Edit: Pil tarafını söylememişim

Evet 0.1 0.2 civarı azaltıyor

View solution in context

0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam basitçe Good Lock çok fazla modül aktifken ufak yavaşlamaya neden olabilir.

Daha fazla bilgi edinmek için bu konu hakkında daha önce hazırladığım konuya göz atabilirsiniz

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Good-Lock-Nedir-Zararlı-mı/td-p/16202991?src=ShareByUse...

View solution in context

6 Comments
Solution
Diğer
Düz mantık ile bakarsak,yeni komutlar,yeni aksiyonlar daha fazla özelliğin çalışmasına sebep olacağından ram ve işlemciyi arka planda kullanacağı için şarjı da olumsuz etkilemesi durumu olur ve bu da dolaylı yoldan yavaslatır.Kullanıcılar şarj,ısınma,ram dolma sıkıntısı vb.oluştugunda özellikle goodlock kullanımı varsa sebebin bu oldugunu anlayamayabiliyor maalesef.
Eger hızından,şarjından,ısınmadan memnunsan kullan.
axeno
Expert Level 4
Diğer
Çokta yemiyor 0.1 0.2 civarı tüm programları varken.
Diğer
zaten memnunsan kullan yazdım onun için ama düşündüğünden fazla yer,sadece grafiklere tam degerler yansımıyor.Ayrıca sen 1 özellik açmışsındır,baskası 10 özellik açmıştır.Halşyle seninki az görünür,onun ki çok.Unutmayalım ki eklenen her yeni özellik için ram ve işlemci kullanımı oluşuyor.
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Diğer
Ben kullanmıyorum.

Evet eklenen özellik yer ama coğu Cihazda aynı değer gözüküyor

Ve evet tablonun doğruluk değeri eskisi gibi değil onu unutmuşum
Solution
axeno
Expert Level 4
Diğer
Hayır yavaşlatmaz.

Depolama doldunca v.s eski cihazlar performans düsürüyırdu suanki ssdlerde bu sorun yok

Edit: Pil tarafını söylememişim

Evet 0.1 0.2 civarı azaltıyor
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hocam basitçe Good Lock çok fazla modül aktifken ufak yavaşlamaya neden olabilir.

Daha fazla bilgi edinmek için bu konu hakkında daha önce hazırladığım konuya göz atabilirsiniz

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/Good-Lock-Nedir-Zararlı-mı/td-p/16202991?src=ShareByUse...