cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Garanti sürem

(Topic created on: 10-04-2024 10:42 PM)
35 Views
Yᴀꜱɪɴ
Expert Level 2
Options
Diğer

image

Buna göre şimdi batarya değişimden yararlanabiliyor muyum hangi parçalar ücretsiz olarak değişiyor ona göre ne var ne yok iç temizlği vs. Yaptırıp sıfır gibi kullanmaya devam etmek istiyorum😊

Ve ek olarak şunu söylemek istiyorum ben istanbul büyükçekmece mimarsinan ilçesinde oturuyorum ve bana en yakın servis avcılar da görünüyor bana yedek telefon verirler mi acaba? 

Bu telefon beni nereye kadar götürürse o kadar kullanıcam gerisi ben alana kadar Samsung 50 bin tane cihaz çıkarır😅

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim🙏
2 Comments
anusername
Expert Level 5
Diğer
Link atar mısın?
0 Likes
CanAcar
Active Level 8
Diğer
Memnun olmadığın konuları söyle onlara, pil değişimini yaparlar diye düşünüyorum. Ahize ve hoparlör kısmı için de eskisi gibi ses alamıyorum dersin. Normali bu derlerse telefonu ben kullanıyorum aradaki farkı görebiliyorum diye yanıtlarsın onun dışında. İkame telefon teslim ediyorlar, arkadaşımın S23 Ultra'sını garantiye gönderdik servisteki ilgilenen arkadaş A32 vermek istedi, bizde A32'yi kullanamayacağını ve üst segment bir cihaz teslim ettiğimizi buna yakın cihaz istediğimizi söyledik o yüzden S23FE verdiler ancak şöyle bir durum var. İkame telefona verdiğin en ufak bir zararda sen karşılıyorsun bilgin olsun telefonun zararını. Benim tecrübelerim bu şekilde.