Original topic:

Galaxy'nizi Bir Dinleme Cihazına Dönüştürün😍

(Topic created on: 03-27-2026 09:02 PM)
839 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Bugün sizlere farklı bir özelliği tanıtmak istiyorum. Bazılarınız bu özelliğe duymuş olabilir, birçok üyenin henüz haberinin olmadığını düşünmekteyim. 😍

Members Üyeleri Telefon ve kulaklık yardımı ile gizli bir şekilde ses dinleme yapabilceğinizi biliyor muydunuz ? Bunu nasıl yapabileceğinizi adımlar halinde açıklayacağım, Öncelikle bir telefon ve bt destekli bir kulaklığa ihtiyacımız var 😍

Adım 1: Cep telefonunuzu kulaklığınıza bağladıktan sonra Ayarlar menüsüne dokunun 

image

Adım 2: Erişilebilirlik sekmesine dokunup > Duyma desteği seçeneğine giriniz 

image

Adım 3: Ortam sesini artır seçeneği dokunalım

image

Adım 4: Ortam sesini artır kısayolu aktif hale alıp >işaretlediğim "Yan tuşa ve Ses açma tuşuna basma" seçeneğini seçelim 

image

Adım 5: Tüm işlemleri yaptıktan sonra Bildirim panelinden işaretlediğim oynat menüsüne dokunalım.

image

Telefonunuzu bir masa üzerine bırakarak, başka bir odada gerçekleşen konuşmaları kulaklığınız aracılığıyla dinleme imkanına sahip olabilirsiniz ( Not: Bt alanının içersinde çalışır)

Bu durumu bir örnek olarak sundum; dilerseniz, bebeğiniz içeride uyurken ağladığını duymanızı sağlayacak şekilde de planlayabilirsiniz.
 Bebek Telsizine Gerek Yok! Galaxy Cihazınızla Uzaktan Dinleme 😍

Yapmak istediğiniz bunlarla sınırlı değildir, dilediğiniz şekilde bu sistemi kullanabilirsiniz. 😍🙏

Samsung Türkiye Ofis çalışanları, sizlerde bu önerimi uygulayarak ofis içinde kimlerin sizin arkanızdan konuştuğunu kolaylıkla tespit edebilirsiniz.( bu iyiliğimi unutmayın aramızda) 😉🫣🤔🤫😍

(Not: Gerçekleştirilen işlemler, cihaz modeline, One UI sürümüne ve çeşitli faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebilir.)

21 Comments
ens07
Expert Level 5
Diğer
emeğine sağlık hocam😊💜
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Rica ederim kardeşim benim ❤
RüyaA54
Active Level 8
Diğer