cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy a32 telefonu donma ve kasma sorunları

(Topic created on: 10-29-2024 10:00 PM)
109 Views
batuhanm
Active Level 1
Options
Diğer

telefonu alalı 2-3 yıl oldu son 1 yıldır çok donma ve kasma oluyor sebebi nedir nasıl düzeltebilirim bilen yardım etsin.

10 Comments
Solution
YUSUFCT
Active Level 7
Diğer
Telefon ram ve depolama alanı cok dolu oldugu icin olablirmi
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Hafızada yer açıp tüm uygulamaların ön belleğini tek tek temizle. Düzelmezse yedekleyip sıfırla.
Solution
Diğer

knk bendede a32 var kasmayı nasıl azaltabileceğini kolaydan zora doğru sıralarsam

ram plus kapatmak

ayarlarda uygulamalar bölümünde sistem uygulamalarını da gösterip listeden kullanmadığın uyglamalaraı silmek ve devre dışı bırakmak

recovery moduna girip önbellek temizlemek

bootloader kilidi açmadan en fazla bunları yapabilirsin

eğer kasmayı tamamen bitirmek istiyorsan one ui ağır olduğu için custom rom kurabilirsin ben kurdum tel yağ gibi akıyor  fotoğraf atabilirim

batuhanm
Active Level 1
Diğer
custom rom için bı telefon bayisinemi gitmem lazım yoksa kendim atabiliyormuyim
Diğer

Kendin atabilirsin pc lazım sadece

0 Likes
Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Diğer
1tap cleaner kurup,çalıştır ve cihazı yeniden baslat.Ön bellek kısmını seç.
0 Likes
SM-A346E
Active Level 8
Diğer
Geliştirici seçeneklerini aktif ederek arka planda işlem sınırı kısmını en çok 1 ya da 2 işlem olarak ayarlarsanız faydalı olabileceğini düşünüyorum
0 Likes
tsubasa20
Active Level 7
Diğer
bence telefon ureticileri ve google android isletim sistemi kasitli olarak yavaslatma ve yeni telefon almaya zorluyorlar insanlari baska nasil gelirleri artar degil mi
0 Likes
tsubasa20
Active Level 7
Diğer
android surumu nedir bilmiyorum ama kasitli olarak yavaslatip yeni telefon almaya zorluyorlar insanlari bence telefonu yedekleyip fabrika ayarlarina dondur
0 Likes