cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Store İndirme Yaparken Takılıp Kalıyor?

(Topic created on: 08-30-2020 08:06 PM)
358 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

image

Gördüğünüz gibi sürekli 10mb indirince duruyor ve ilerlemiyor. İndirmeyi durdurup tekrar başlatmak gerekiyor. Nedir bu sorun?

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
Ayarlar/Uygulamalar/Galaxy Store/Depolama/Ön belleği temizle tamamdır. :)

View solution in context

Solution
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
2. Çözüm: Yeniden Başlat. Telefon açıldıktan sonra wifi kapat aç. Yüklenecektir. :)

View solution in context

Solution
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
3. Yöntem Son olarak: Ayarlar/ Genel yönetim/Sıfırla/Fabrika ayarlarına döndür diyin tamamdır. Mutlaka çözülücekdir. :) Genelde Çözülüyor. :) Üstelik bunu yaparken hiçbir verileriniz uygulamalarınız silinmiyor. :)

View solution in context

0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem

Ayarlar > uygulamalar >Galaxy store > depolama > veriyi silme işlemini yapınız eğer sorun devam ediyorsa samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada kardeşim

Durumun uzaktan incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar

Kardeşim internet hızı gayet yeterli

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
Ayarlar/Uygulamalar/Galaxy Store/Depolama/Ön belleği temizle tamamdır. :)
Anonymous
Not applicable
Diğer
deneyeceğim de şuan 1100 MB indirdim
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
Çözülmesi muhtemel. :)
0 Likes
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
2. Çözüm: Yeniden Başlat. Telefon açıldıktan sonra wifi kapat aç. Yüklenecektir. :)
Anonymous
Not applicable
Diğer
internetim de bu. TurkNet kullanıyorum
0 Likes
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Diğer
3. Yöntem Son olarak: Ayarlar/ Genel yönetim/Sıfırla/Fabrika ayarlarına döndür diyin tamamdır. Mutlaka çözülücekdir. :) Genelde Çözülüyor. :) Üstelik bunu yaparken hiçbir verileriniz uygulamalarınız silinmiyor. :)
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem

Ayarlar > uygulamalar >Galaxy store > depolama > veriyi silme işlemini yapınız eğer sorun devam ediyorsa samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim yada kardeşim

Durumun uzaktan incelenebilmesi için Samsung tutor uygulamasını indirip samsung müşteri temsilcisine arayıp bu sorunu belirtin ve ona göre cihaza bakacaklar

Kardeşim internet hızı gayet yeterli
0 Likes