RecepF
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung yakında kendi ülkesinde başka bir Galaxy Quantum akıllı telefon piyasaya sürecek. Daha önceki Galaxy Quantum serisi telefonlar , Galaxy A serisi cihazlar üzerine kuruluyken , Samsung bu sefer bu trendi değiştirdi.
Güney Kore'de açıklandı ve yakında SK Telecom'un ağına gelecek. Akıllı telefon 22 Nisan - 25 Nisan 2022 tarihleri arasında ön siparişe sunulacak. Telefonu ilk 10.000 alıcıya Google Play hediye kartı verilecek. Ne Samsung ne de SK Telecom, yaklaşmakta olan cihazın fiyat etiketini açıklamadı.
Akıllı telefon, birkaç gün önce Avrupa'da sessizce ortaya çıkan Galaxy M53 5G'yi temel alıyor . Galaxy Quantum 3, Full HD+ çözünürlüğe ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inçlik Super AMOLED Infinity-O ekrana sahip. 108MP birincil arka kamera, 8MP ultra geniş kamera, 2MP makro kamera, 2MP derinlik sensörü ve 32MP ön kamera içerir. Hem ön hem de arka kameraları kullanarak 4K 30fps videolar kaydedebilir.
Samsung muhtemelen Galaxy Quantum 3'ü MediaTek Dimensity 900 yonga seti, 6GB/8GB RAM, 128GB/256GB depolama ve bir microSD kart yuvası ile donattı. Telefonun diğer özellikleri arasında 5G, GPS, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2, NFC, USB Type-C bağlantı noktası ve yana monte parmak izi okuyucu sayılabilir.
Galaxy Quantum 3, 5.000 mAh pil ile çalışır ve 25W hızlı kablolu şarjı destekler. Büyük olasılıkla ID Quantique tarafından tasarlanan bir QRNG (Quantum Random Number Generator) çipine sahip olacak. Bankacılık ve çevrimiçi alışveriş gibi hassas bilgilerle ilgilenen uygulamalara ekstra bir güvenlik katmanı sunar .
0 Comments