cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds3 Sızdırıldı!

(Topic created on: 06-20-2024 08:17 PM)
337 Views
RaGoN
Active Level 7
Options
Diğer

image

image

Samsung'un 10 Temmuz'da düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni nesil katlanabilir cihazları Galaxy Flip6 ve Fold6 ile birlikte tanıtılması beklenen Galaxy Buds3, tüm tasarımıyla sızdırıldı.

Sızıntı, Güney Kore'nin önde gelen e-ticaret perakendecisi Coupang'den gelmiş gibi görünüyor. Etkinlik tarihi bu kadar yakın iken ürün görsellerinin şimdiden siteye yüklenmiş olması muhtemel.

Sızıntıya göre Buds3, serinin eski modellerinin aksine Airpods benzeri çubuk tasarımıyla gelecek. Fakat daha keskin, modern hatları ve şeffaf kapağı ile Airpods'dan ayrılıyor.

Buds3 için iddia edilen özellikler arasında tek sürücülü hoparlör, aktif gürültü engelleme, IP57 suya ve toza dayanıklılık sertifikası ve 24 saatlik pil ömrü bulunuyor.
8 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Allah'ın AirPods çakması… Yalan yok, kutu tasarımı falan güzel ama şu "buds" tasarımını bırakıp çubuk eklemelerine sinir oldum. Bir de hâlâ Buds diye satıyorlar ya…
RaGoN
Active Level 7
Diğer
Sadece görünüm için değil de özellik olarak faydası olacaksa bence sorun değil.
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Ben ekstra olarak bunun Buds adı altında satılmasına sinir oluyorum. Bu modelin Bud yani tomurcuk tasarımıyla hiçbir alakası kalmadı.
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Seri olarak düşün
0 Likes
Diğer
Budsların kendine özgü tasarımı daha iyi bence.
MeHmEt99
Expert Level 5
Diğer
Bence çok **bleep** olmuş özelikleri de bir okadar iyi ise kesinlikle alınır
0 Likes
Diğer
Çıkar çıkmaz almayı düşünüyorum çok beğendim
0 Likes
turhill
Active Level 2
Diğer
Abi çubukduz versiyonuda çıkarsınlar . Nefret ediyorum şu çubuklu kulaklıklara.
0 Likes