cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Book

(Topic created on: 06-25-2024 11:16 PM)
72 Views
FK-46
Active Level 6
Options
Diğer
Galaxy book laptop önerir misiniz arkadaşlar. Kullanan varsa görüş ve önerilerini bekliyorum. 

image

15 Comments
AlperGüler
Active Level 9
Diğer
Şuan ingilizce olarak kullaniyorum tv dede ayni sekilde evet cok geride ama benim icin buyuk bir kriter en azindan yapay zekaya kesin gelmeli zaten
axeno
Expert Level 3
Diğer
Hocam ne yapıyorsunuz bixby ile tam olarak?
0 Likes
AlperGüler
Active Level 9
Diğer
Hocam ellerim doluyken yada yagliyken mesela tv de kanal degistirme islemleri tv kapama yada telefonda birilerini arama gerekiyosa arada bi sacma olucak ama hesaplama yaptiriyorum gelecek takvim vs yani kulakliklada bagli olunca muq bir sistemde calisiyo ama ingilizce anlamasi benim icin zor oluyo turkce gelirse daha kullanisli olucak yani birazda siriye ozenmiyor degilm yani herkesin bir nedeni olur benim sinif arkadasim yabanci surekli aktif kullaniyodu gayet memnundu. Ama tabi surekli kullandigim bisey degil ingilizce gelisimi ve kanser olmak icin guzel deneyim :) internette diger asistanlarla olan farklarina yabanci kanallarda karsilastirmalari var onlardan inceleyebilirsin siri ile karsilastirmalarina asagi kalir yani yok hatta ilerde akilli ev sistemine gecmeye dusunuyorum bixby daha onemli olucak benim icin galiba tamda bilmiyorum ama ilgilenen varsa anlatirsa sevinirim ?
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Diğer
Evet bixby akıllı ev konusunda 1. 2. Google 3. Siri

Saçma desenizde her dalından faydalanmak önemli asıl olan.

Ben smart TV kullanmadığım İcin bu kdr kullanışlı olduğunu düsünemiştim
FK-46
Active Level 6
Diğer
Trend ve pazaramada satışı var
0 Likes
YiğitS21FE
Active Level 10
Diğer
Galaxy Book serisi turkiyede satılmıyor ilerde gelmeside çok düşük bir ihtimal
0 Likes