Original topic:

Galaxy Ai

(Topic created on: 08-21-2024 06:29 PM)
1322 Views
Şokella
Active Level 7
Options
Diğer
Şaka maka kullanmam diyordum ama alışınca büyük kolaylık sağladı. Mesela forumdaki son yorumlarımı okursanız ne kadar "kılçıksız" oldukları dikkatinizi çekecektir. Watch UI 6'yı da alsaydık da, bir de antrenman koçluğunu görseydik aslanın...
13 Comments
Diğer
Evet bende kullanıyorum çok işime yarıyor 😍 resmen elim ayağım olduu
Diğer
Sen hangi özelliklerini kullanıyorsun kardeşim?
Şokella
Active Level 7
Diğer
Metin düzenleme bahsettiğim gibi en çok kullandığım özellik, ardından Samsung internetteki siteyi özetleme geliyor. O da Türkçe sitelerde çalışabiliyor. Site İngilizce ise özetledikten sonra Circle to Search ile hemen ekrandaki metni çeviriyorum. Üçüncü olarak da Circle to Search geliyor. En çok ekrandaki metinleri çevirmek için kullanıyorum ama arada web'de gezinirken bilmediğim bir şeyi aratmak ve özet sonuçlar bulmak çok iyi oluyor. Ha bir de işim düştükçe görsel düzenlemeyi kullanıyorum nadiren. Onun dışında Türkçe desteği gelirse Live Translate ve Interpreter'ı da kullanacağım umarım.
Şokella
Active Level 7
Diğer
İnsanlar Circle to Search'ü nasıl sadece Google Lens'in "değişiği" olarak görüyor anlayabilmiş değilim. Ekran görüntüsü alıp Google'a geçip aradığını bulup sonra bir de ekran görüntüsü bulup silmeye uğraşmak nerde, iki tıkla istediğin her işlemi yapmak nerde?
Diğer
Aynen kardeşim çok haklısın, Google Lens çok uraştırıcı
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Galaxy AI kesinlikle kolaylık sağladı hayatımız da

Aynen bende saate bekliyorum bizim yerimize mesaj önermesini😍
Diğer
Aynn ya, yazımda çok hata yapan ben, AI sayesinde kusursuz yazı yazıyorum msmssm1724256229051.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Evettt bende😍😂😂
Şokella
Active Level 7
Diğer
😅😅