Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy AI paralı mı olacak?

(Topic created on: 04-15-2025 11:52 AM)
265 Views
allahdiyenkoful
Active Level 5
Options
Diğer

Galaxy AI ücretli mi olacak? Olacaksa hangi özellikler ücretli olacak? Gemini Advanced kullanıyorum, bunun bana bir etkisi olur mu? Abonelik şeklinde mi satacaklar yoksa tek seferlik mi? Yazılım güncellemelerini bu kadar geciktirip bir de üstüne Galaxy AI ücretli abonelik getirmemeleri gerekir bence.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
faruk07
Active Level 9
Diğer
Sart kosullarinda 2025 sonuna kadar ucretsiz oldugu yaziyodu. Paralı olabilir ama bilgi yok. Olursa şaşirma

View solution in context

7 Comments
Solution
faruk07
Active Level 9
Diğer
Sart kosullarinda 2025 sonuna kadar ucretsiz oldugu yaziyodu. Paralı olabilir ama bilgi yok. Olursa şaşirma
Diğer
Umarım yazılım ile zaten telefon veya tabletimizde olan şeyleri para karşılığı kullandırtmazlar zaten ürünler çok pahalı.
0 Likes
beykozluA
Expert Level 5
Diğer
Her şeyin ucu paraya gidiyor yaparlarsa şaşırmamak lazım
ben006
Expert Level 5
Diğer
10 ozelik 6 7 tanesi paralı olacak hepsi degil yani ama hangileri beli degil
cenk67
Active Level 6
Diğer
Daha önce de söyledim bir çok yerde. Telefonlardan artık öyle **bleep** yaratacak, büyük yenilikler beklemeyin donanım anlamında. Yani işlemcisi şu olmuş, bataryası bu olmuş bunlar hep ufak ve düzeltme seklinde gelistirilerek yeni modeller çıkacak. Artık devir yapay zeka devri. İPhone almak isteyip de 6 GB ramli, yapay zeka desteği almayacak olan modellere o kadar para verilmemesini bir çok arkadaşıma da söylemişimdir. Bundan böyle telefonlar, donanımları, günlük kullanım pratiklikleri ve tüm özellikleri yapay zeka üzerinden gelişecek. Ve yapay zekanın yapabilecekleri çok fazla. Ureticiler de yeni islemci yaptık, yeni kamera koyduk vs ile teknoloji satamayacaklarini, tükenmişlige doğru gittiklerinin farkında. O yüzden artık satacakları şey yapay zeka olacak.
_Sandman_
Active Level 4
Diğer
Rakip firmalar kullanıcılarına daha fazla ne katabileceğini düşünürken, Samsung iki kuruş fazla kâr elde edebilmek için Galaxy AI'ı ücretli yapmaya hazırlanıyor. Bizler bu cihazları satın alırken bu özelliklere bakarak aldık. Binlerce lirayı aldığın kullanıcıya bu saygısızlığı yaparsan. Kullanıcılar seni popüler yaptığı gibi popülerliği elinden almayı da bilir. Galaxy AI ücretli olacaksa telefonlarınızı "AMİRAL GEMİSİ" sıfatıyla 80-90k bandında satmanız kabul edilemez. Önce sözünü verdiğiniz güncelleme desteğini yapmayı becerin sonra aç gözlülük yaparsınız. Yazıklar olsun...
Muhammedysrrr
Active Level 5
Diğer
Öyle bir şey olursa tekrardan elma reise geri dönerim çevremde ne kadar samsung kullanıcı varsa onlarında kullanmamalırını sağlarım yeter bu kadar rezillik