cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy AI Türkçe desteği geldi!*

(Topic created on: 11-06-2024 07:24 PM)
42965 Views
SamsungFY
Community Manager
Options
Diğer

1440x740.jpg

292 Comments
s24fe
Expert Level 1
Diğer
Bixby'ye de gelse var ya tadından yenmeyecek🔥
Yasin_A545G
Expert Level 4
Diğer
Yahu gelse ne olucak A54 5G ye gelmemiş bir de 2025 sonu ücretli olucak deniyor gerek yok bana gelmedikten sonra
Diğer
şimdiye kadar bize bilgilendirme sunan moderatörlere Galaxy Ai'ye Türkçe dil eklemeye çalışan Samsung'a çalışanlarına hepsine sonsuz teşekkürler ❤
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Teşekkürler 😍
YgtOgz
Beginner Level 2
Diğer
Sonunda be
gönülçelen
Beginner Level 2
Diğer
Tüm galaxy modelleri için Türkçe desteği varmı
cangokdemir
Active Level 6
Diğer
Bixby de hem saatlere hem telefonlara Türkçe destek gelsin. Çok geç kaldınız
pvc
Beginner Level 2
Diğer
Slm
corendon
Active Level 2
Diğer
Samsung Galaxy A55 aldım harika telefon ancak telefonu ilk aldığımda full jarz 1 saat 15 dakikada yapıyordu 3 ay sonra 2 5 saate çıktı bunun sorunu nedir ?
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba corendon,

Yavaş şarj olma durumu için öncelikle "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünden kontrol ettiğiniz zaman, aktif değil ise aktif hale getiriniz. Eğer bu seçenek aktifse farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile, farklı bir prizde tekrar denemenizi öneririz. Bu işlemlere rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. Sıfırlama işlemi için öncelikle cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek almanızı öneririz. Yedekleme işleminden sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Bu işlemlere rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görsel anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD