cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy AI Türkçe desteği geldi!*

(Topic created on: 11-06-2024 07:24 PM)
42979 Views
SamsungFY
Community Manager
Options
Diğer

1440x740.jpg

292 Comments
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba sabrinasare,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Telefon Tanılaması > Titreşim" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. Cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine ve veri yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
herrpolat
Beginner Level 2
Diğer
Bixby text call Türkçe dil desteği 🙏
0 Likes
CASPER18
Beginner Level 2
Diğer
🙏
0 Likes
Alķapql
Beginner Level 2
Diğer
Keşke a serisine de gelsem pls samsung
0 Likes
Cengson
Beginner Level 2
Diğer
Yurt dışından alınan Samsung s23 ultra için türkçe dil desteği
0 Likes
skıntı
Beginner Level 3
Diğer
S24 **bleep** bulundugum yerde herkesin elindeki telefonu rahatlıkla kullanırken benim telefonumu çekim gücü düşük hatta telefonla arama yapadıgım gibi mobil internet te yoktu.Telefonu almazdan önce böle bir yorum görmüştüm.samsung hemde son çıkardıgı modelde böyle bir durumun imkansız olacagı varsayımıyla inanmayıp aldım.Malesef şimdi bu durumu yaşadım. Benzer şikayeti olan varmı.Ne yapmam konusunda samsung servis veya bu konuda şikayeti olup halleden varmı?Bu da basında degil ist.lun merkezinde yaşadım.
0 Likes
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba skıntı,

Bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için; "Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Uygulamalar > Ayarlar > Genel  > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen bilgilerinizi yedekleyerek en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.

Servis iletişim bilgilerine ve yedeklemelerin görselli anlatımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Not: 

• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir. 

• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
kaya30
Beginner Level 2
Diğer
Bixby içinde istiyoruz .
0 Likes
tayuğğ6969
Beginner Level 2
Diğer
Teşekkür ederiz!Tebrikler!!!😊