Original topic:

Galaxy AI Hizmeti Ne kadar Güvenli 😍

(Topic created on: 09-11-2025 09:06 PM)
818 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri

2024 yılı itibarıyla hayatımıza giren Galaxy AI hizmeti ile ilgili olarak, güvenliğine dair endişeleriniz oluşmuş olabilir 🤔

Samsung, Galaxy AI hizmetlerinin güvenliği ve gizliliğinin korunması konularında çeşitli açıklamalar yapmıştır. Bu bağlamda, sizleri kısa bir özetle bilgilendirmek isterim😍

image

Samsung, her iki sorunu da iki temel yolla ele alıyor: Kullanıcı verilerini en baştan itibaren koruyan yerleşik güvenlik önlemleriyle Galaxy AI deneyimleri tasarlayarak ve mobil güvenlik ve gizlilik korumalarını güçlendirmek için AI kullanarak. Her iki yaklaşım da önemli olmakla birlikte, verileri sorumlu bir şekilde işleyen bir AI oluşturmak en acil öncelik olmaya devam ediyor

Şeffaflık ve seçim özgürlüğü, bu çalışmanın temelini oluşturuyor. Galaxy'nin sezgisel ve kullanımı kolay gizlilik ayarları tam da bu noktada devreye girerek, yapay zeka işlemede hangi verilerin kullanıldığını, nasıl işlendiğini ve nasıl kontrol edebileceğinizi anlamanıza yardımcı oluyor. Bu korumalar, mobil deneyiminiz için kendi kurallarınızı oluşturmanıza ve bunu yaparken güvende kalmanıza olanak tanıyor

image

Galaxy ile tüm yapay zeka deneyimleri, uzak sunucuları kullananlar da dahil olmak üzere gizliliğiniz düşünülerek tasarlanmıştır. Hangi özelliği veya ayarı seçerseniz seçin, kişisel verileriniz uzun vadede saklanmaz veya yapay zeka eğitimi için kullanılmaz; ister cihazda ister bulutta işlenmiş olsun. Ayrıca, Gelişmiş Zeka ayarlarıyla , gizliliğinizi yönetmek bir düğmeye dokunmak kadar kolaydır. Yapay zeka özellikleri için çevrimiçi işlemeyi devre dışı bırakma seçeneği de dahil olmak üzere kişisel bilgilerinizin nasıl işleneceğini bile seçebilirsiniz

Kısacası özetlemek gerekirse; Samsung gelecekte gizlilik korumalarını daha akıllı, daha uyumlu ve daha da kusursuz hale getirmek için yapay zeka destekli güvenlik teknolojilerini daha da geliştirecek. Yapay zeka gelişmeye devam ettikçe, Samsung, hem şimdi hem de gelecekte şeffaflık ve seçime dayalı güvenli deneyimler oluşturmaya kararlı gibi görünüyorlar.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Galaxy AI sizcede yeterli derecede güvenli mi ?
Diğer
Aminn karizmam 😍😍🥰
Diğer
Doğum günün kutlu olsun
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Çok teşekkür ederim kardeşim 😊
0 Likes
D_n_z
Expert Level 5
Diğer
Hocam doğum günün kutlu olsun bilmiyordum ben kusura bakma gönderinde aşırı bilgilendirici olmuş 👏 😍
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Çok saol kardeşim benim, önemli değil 😊 🙏
Diğer
🙏
thatS25
Expert Level 3
Diğer
Gayet güzel bilgilendirme.

Emeğinize sağlık😊

Alfatürk