cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy A55 ve diğer orta sınıf telefonlar One UI 6.1.1 alacak mı?📱👇

(Topic created on: 3 weeks ago)
307 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Diğer
Samsung'un orta sınıf a serisi telefonları One UI 6.1.1 güncellemesini alacaklar mı, yoksa doğrudan one UI 7 sürümüne mi geçecekler. Bu noktada İkinci durumun olması muhtemeldir ve durumun böyle olabileceğini düşünmemizin birçok nedeni vardır.

image
One UI 6.1.1

A55 ve diğer orta sınıf Galaxy telefonları muhtemelen One UI 7'ye atlayacak

Birincisi, Samsung'un Eylül ortası itibarıyla orta sınıf telefonlar için One UI 6.1.1 hakkında resmi olarak hiçbir şey söylememesi. Elbette Samsung'un henüz duyuruyu yapmamış olması mümkün. Ama şimdiye kadar şirketin topluluk forumlarında bir şeyler duymuş olurduk.

İkinci neden ise Samsung'un amiral gemisi cihazlar için hem One UI 6.1.1 hem de One UI 7.0'ı test ederken, görünüşe göre doğrudan One UI 7.0'ı orta sınıf telefonlar için test etmeye gitmesidir. Samsung'un orta sınıf cihazlar için One UI 6.1.1'i atlayacağına inanmamızın bir başka nedeni de Galaxy AI.

Orta sınıf telefonlar için x.1.1 One UI güncellemesinden belirli değişikliklerin yayınlandığı durumlar olmuştur. Ancak Galaxy AI, One UI güncellemelerini geliştirme aşamasında daha uzun süre harcamaya zorlarken, Samsung muhtemelen One UI 6.1.1 kullanıma sunulduğunda tüm odağını One UI 7.0'a kaydırmak isteyecektir.

Kaynak: SamMobile 

8 Comments
Diğer
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim 🥰💫
Diğer
A55e tam orta düzey denilmez aslında bana kıyasla, orta-üst segment telefon aynı a24 nasıl giriş-orta segment ise (bazı ksynaklarda giriş bazı kaynaklarda orta yazıyor segmentini bende pek bilmiyorum)
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Aynen öyle 👍
Diğer
A24 şu anın a15 ü yani giriş maalesef ama a55 ve a35 orta üst segment😊
Diğer
Hmm teşekkür ederim (:, tabii a15ten daha iyidir a24 her ne kadar benzer olsalar da
SerhatErgün
Expert Level 2
Diğer
Konuyla alakalı bir konu oluşturnuştum bende
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
😊👍
Diğer
Eline sağlık 😀