Original topic:

Güncellemeler hakkında

(Topic created on: 04-10-2026 12:47 AM)
302 Views
TheTailor
Expert Level 4
Options
Diğer

Arkadaşlar dikkatimi çeken bi konu oldu burada ve diğer sosyal medyalarda da durum böyle iphone kullanırken kullanan diğer arkadaşlarda dahil hic güncelleme muhabbeti döndüğünü hatırlamıyorum ama samsung kullanan herkeste sürekli bi cihazı güncelleme isteği var ben bunu şuna yorumladım cihazlar galiba herkesin tam istediği gibi degil ve güncellemeler ile daha iyi olacağı düşüncesinde olması gibi geldi bana ama yıllardır bi ton cihaz aldim ve net olarak şunu gördüm kutudan ne cikiyosa odur maalesef sonradan güncellemeler ile daha iyi olduguna hic denk gelmedim 

10 Comments
ens07
Expert Level 5
Diğer
bence zamzung un kitle yaş ortalaması düşük🤔
TheTailor
Expert Level 4
Diğer
Degil brom 7 den 77 ye cok kişide var
ens07
Expert Level 5
Diğer
şayomi topluluğu daha garipti. aslında ilk android i onlar kurmuş, yok samsung u şayomi yüceltmiş falan :)
TheTailor
Expert Level 4
Diğer
Gece gece yavv 1775773230095.jpg
narcosis
Expert Level 5
Diğer
Bence arkadaş haklı ortalama çok düşük
Anonymous
Not applicable
Diğer
+
azest
Active Level 5
Diğer
Aslında apple tarafında da bir sürü güncelleme peşinde kitle var belki siz denk gelmediniz. Ancak bu kitle yine samsung kıyasla bir tık daha az geliyor çünkü bakıldığında zaten apple samsung gibi güncellemeler arası bir sürü ai, yeni özelleştirme falan getiren bir marka değil. Hatta genellikle minimal değişiklikler dışı pek **bleep** olmuyor. Buna ek samsungda bu güncelleme takip eden kitlenin fazlalığı sebebi forumlardaki kullanıcıların çoğunluğunun android kullanıcısı olması. Aynı zamanda genel olarak -kimse alınmasın, tüm apple kullanıcılarını kastetmiyorum- forumdaki ya da gündelikte Android kitlesinin genel olarak telefonun donanımıdır yazılımıdrı bunlarla daha çok ilgilendiğini gözlemleyebiliriz. Apple kitlesinde android kitlesine kıyasla bir tık daha telefonu alayim kullanayim sorun çıkarmasın işimi görsün tipi insan daha fazla.
ens07
Expert Level 5
Diğer
+
0 Likes
Balabanbas
Active Level 4
Diğer
Ek olarak ıphone yazılımda hiçbir inovasyon geliştirmediği içinde insanlarda çok takip etme algısı oluşmuyor şahsen ben horizonal lock yazarak fotoğraf düzenleme gibi inovasyonları telefonumda görmek için bekliyorum s26 ultra ile benim telefonum s25 ultra arasında ekran inovasyonu hariç her konuda aynı sayılır ve samsungun geliştirdiği yeni inovasyonları 1 yıl sonrasında telefonumda görmek beni heyecanlandırıyor ve bunu beklemek hoşuma gidiyor 15 pro max kullanırken ıphonede bu tarz inovasyon görmediğimden yazılım beklemiyordum
0 Likes