srdrdmrl77
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-11-2024 06:12 AM in
Diğer
Duymuşsunuzdur apple ios18'i duyurdu ve birçok modeli kapsayacak güncelleme yayınlayacak. İphone xr ve 2.nesil se modelide dahil. Ve birçok yeni özelliği aktif edecek. Yani samsung 2 veya 3 nesil geriyi güncelliyor böyle büyük güncellemelerden ve çoğunda hiçbir özellik aktif olmuyor veya herhangi bir değişiklik olmuyor. Çok kötü bir durum
6 Comments
liann44
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2024 07:01 AM in
Diğer
Öncelikle ben de 2 hafta önce geçtim s24 ultra'ya 15 Pro max'ten geçtim 15 Pro Max donanım olarak aratan hiçbir problem yaşamadım Ben açıkçası sadece alışkanlığın vermiş olduğu bir özlem duygusu halen az da olsa var ama yeni iOS 18 güncellemesinde kıskandığım tek şey chat gpt ile anlaşmış olmaları Gerçekten bu özelliği çok kıskandım desem yeridir Bunun haricinde Samsung'un Apple kadar daha kapsamlı telefonlarına güncelleme göndermemesinin sebebi de tamamen işletim sistemi ile alakalı bir şey adamların yapmış olduğu işletim sistemi çok çok üst düzeyde Yani ben sana şöyle örnek vereyim arkadaşımın a72 mi a52 mi bir telefonu var yani eski bir telefon değil buna Hem fikiriz zaten ben de zamanında 15 Pro Max ile ön sipariş verdiğim zaman 15 Pro maximi Beklerken iPhone 5S kullanmıştım yaklaşık bir buçuk hafta ve telefonları aynı anda kapatıp aynı anda açtığımız zaman 5S daha hızlı açılıyordu kapattığımız zaman daha hızlı kapanıyordu ve işlem gücü olarak da yalan yok yepyeni bir Samsung telefondan daha hızlı Samsung'un telefonları S serisi dışında ben tamamen çöp olarak görüyorum yanlış anlamayın beni Ama gerçekten de böyle Çünkü 13 yıl önce çıkan bir telefon ile yarışamayacak düzeydeysen o zaman çöp derim Ha Tabii bu bizlik bir şey değil Samsung'un kendi yapmış olduğu bir şey serisinin telefonlarını çok iyi yapıyor yani o yüzden de kapsamlı bir güncellemeyi Bu kadar yaygın ve bu kadar fazla cihaza gönderemiyor Çünkü Samsung'daki cihaz sayısı çok fazla
AlperGüler
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2024 08:15 AM in
Diğer
Eskiden amiral sinifinda note serileri vardi gecen note 3 gordum ufak bir kulllandim gram bile kasma görmedim elimde bir s4 vardi en son hatirladigim muq calisiyodu ama son cikan orta segment telefonlar cidden aşiri sorunlu oluyo gerci 200 -300dolarlik a serileri ile 900 dolarlik s serileri arasindada belli basli farklar olucaktir sahsen bir a serisi max 2 yillik omru vardir guncelleme konusunda ip6 ya bile ip13 ozelliklerini getirmislerdi bu alan ölcme vs. Ama kullanamiyodun gerekiz guncellemeler yerine az ve öz gondermeleri en mantikli tercihiydi samsungun . Gerci sua s23 ile 5 sene s24 ile 7 seneye cikti ama ben stabil olcagini pekt dusunmuyorum 2 3 sene sonraki guncellemelerin bu telefonlarda
liann44
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2024 08:35 AM in
Diğer
Vallahi hocam A sayısı resmen çöp ya millet nasıl seviyor bilmiyorum Şimdi öncelikle şuna değineyim para olmadığı için almak zorunda kalanlara asla lafım yok fakat severek kullananlara inanamıyorum çünkü Bundan 13 yıl önce çıkan 5S bile a70 serisi cihazlardan daha hızlı bakın Bunu ben birebir test ettim ve A serisi resmen çöp zamanla o kadar çok yavaşlıyor ve o kadar inanılmaz katlanılmaz bir hale geliyor ki Yani inanın çok şaşkınım yani Ama zamanında not serisi de amiral gemisi olduğu için S serisi gibi yüksek performanslar verebiliyordu Fakat şu anki Android yani şu anki Samsung'un durumu 2-3 sene sonra yavaşlayacak bir esprimi 4 Ultra yapacak durumda değiller yani emin olun bundan 5 yıl sonra da 10 yıl sonra da isimler tutsalar halen hızlı olacak buna adım kadar eminim ben
Bilemedim_şımdı
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2024 09:13 AM in
Diğer
Yıllardır söylediğim şey eğer bir telefonu ipone ile kıyaslıyacaksan o modelin o dönem amiral gemisi üstünde yapman lazım çünkü adamlardaki işlemci tek model!!!
Android ise
Giriş segment
Orta segment
Orta üst segment
Üst segment
Olarak değişiklik gösterebilir.
Burada yılın önemi yok!!
Motorun gücü ile ilgili ( arabalar gibi düşünün)
Android ise
Giriş segment
Orta segment
Orta üst segment
Üst segment
Olarak değişiklik gösterebilir.
Burada yılın önemi yok!!
Motorun gücü ile ilgili ( arabalar gibi düşünün)
ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2024 10:38 AM in
Diğer
Xs modelleri almayacak ki ve tanitiklari hepsi samsung 5 sene once var olan ozelikleri ve yapay zeka duz 15 verilmeyip 15 pro veriliyor samsung o konuda bonkor davrandi s22 bile verdi
RaGoN
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-11-2024 11:31 AM (Last edited 06-11-2024 11:33 AM ) in
Diğer
Samsung artık giriş seviyesi telefonlarında bile en az 4 yıl Android güncellemesi, 5 yıl da güvenlik güncellemesi sunuyor. Hatta S24 serisinde 7 yıla çıktı. Apple'da durum daha vahim. iPhone 14 Pro bile yapay zeka özelliklerini almayacak. Hatta en son tanıtılan iPhone 15 ve 15 Plus da almayacak. Sadece 15 Pro ve 15 Pro Max'e gelecek. Samsung en azından S22 ve S23 serisine de yapay zekayı getirdi.