Original topic:

Güncelleme uygulaması geliştiriyorum

(Topic created on: 10-23-2025 12:51 AM)
302 Views
Antropolog
Active Level 9
Options
Diğer
Selamlar Android veya ios kullanıcıları için checkfirm benzeri ama daha gelişmiş bir sistemle sadece Samsung olmamak üzere bütün markaları içeren her markanın kendi modelleri için güncelleme bilgileri içeren ve yeni gelecek güncelleme hakkında kullanıcıyı detaylı bilgilendirme bir Android uygulama geliştiriyorum şuanlık sadece Android için geliştiriyorum ios için yapamıcam sizce tutar mı bu uygulama görüşlerinizi almak isterim.

18 Comments
Antropolog
Active Level 9
Diğer
Tasarım olarak da hoş bir tasarım yapmaya çalışıyorum. İnşallah becerirsem 😊
Diğer
Basit bir arayüz işlevsel olabilir mesela hangi kodun ne anlama geleceği beklenen güncellemenin güvenlik mi arayüz mü olduğu tahmini tamamlanma süresi gibi kullanıcı dostu anlaşılır bir arayüz. Bu şekilde başarılı olabilir
Antropolog
Active Level 9
Diğer
Onları ayarlıyorum şuan kullanıcıya gelecek güncellemesini ne oldulu bilgilendirecek örnek gelecek güncelleme Kasım güvenlik güncellemesi içeriyor hangi aşamada örnek şuanda detaylı testine sürecinde gibi gibi güncelleme hakkında çokta detaylı bilgi verecek uygulama güncelleme geçiktiğinde neden geciktiğini bildirecek. 😊
Antropolog
Active Level 9
Diğer
Pek zorluğu yok tek zorluk tasarım 😊
starryblack
Active Level 9
Diğer
iyi guzel de guncelleme icerik bilgi kaynagin baya baya saglam ve guvenilir olmali,farkindasin umarim.basarilar umarim yaparsin..
Antropolog
Active Level 9
Diğer
Güncelleme bilgileri resmi siteden alacak zaten herhangi gibi 3çü kaynaklardan değil kendi resmi sitesinden verileri alacak yani 100de 100 güvenilir 😊
0 Likes
starryblack
Active Level 9
Diğer
Harika olur ama samsung icin baya ugrasilir gibi cunku yazilim konusunda iyice geriye gitti
0 Likes
Antropolog
Active Level 9
Diğer
Ben veriyi çekerim Samsung düşünsün 😂
0 Likes
Trefax
Active Level 7
Diğer
Yapıp piyasaya sürerseniz şahsen kullanırım hocam. Başarılar şimdiden umarım tutar. 🙂
0 Likes