Original topic:

Güncelleme süreci hakkında

(Topic created on: 09-21-2025 04:25 PM)
214 Views
s24fekullanıcisi
Expert Level 1
Options
Diğer

Az önce @bsygtt arkadaşımızın açmış olduğu https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/Yaz%C4%B1l%C4%B1m-g%C3%BCncellemeleri-yorum-tavsiye/td-... bu konuya denk geldim bende desteklemek amaçlı bir konu oluşturmak istedim. Güncelleme süreci hakkında neler düşünüyorsunuz? (Güncellemenin ulaşma süresi, içeriği, kalitesi vs.) lütfen tüm bu konular hakkında ne düşündüğünüzü detaylı bir biçimde belirtin bu bizim için önemli bir konu.

Şimdi kendi düşüncelerimden bahsedeyim: One UI 7 hakkında bir şey demeyeceğim 7'nin gecikmesi tamamıyla normaldi benim lafım bundan sonraki sürümler adına, Samsung'un güncellemelerde yeterli bir şekilde yenilik getirdiğini ve güncellemelerin kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Son olarak lütfen bu gönderiyi gören herkes düşüncelerini belirtsin 😊

4 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Diğer
Güncellemeler güzel ama ısınma ve pil dışında.
865_S20FE
Expert Level 5
Diğer
Güncellemenin erken yada geç olması inanın çok önemli değil önemliolan güncellemenin sorunsuz olması pili koklaması termal olarak sorun oluşmaması şarj hızında vs sorun olmaması çok daha önemli güncellemelerde stabillik daha önemli bence dağitimdan ziyade
Diğer

Evet tabii ki de stabilite her zaman daha önemli ancak en azından ufakta olsa bir geliştirme hiç te fena olmaz buna kimsenin itirazı olacağını zannetmiyorum.

ben006
Expert Level 5
Diğer
Aslında boyle iyi en güncel cihazta sorun cıkıyorsa diger seriler etkilenmeden güncelleme vermeden soruna odaklanıyor erkenden ama hepsi aynı gün alsa sorun katlanarak buyur aple gibi
0 Likes