cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Farming simulator 20 kasma sorunu

(Topic created on: 06-27-2021 02:23 PM)
4030 Views
Bayram32
Expert Level 2
Options
Diğer
Oyunda 26 fps alıyorum yer yer 15 oluyo kasıyor bunun nedeni oyun mu?
image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Modelle alakası var niye çünkü core sistemliler kasabilir bazı özellikleri kısıtlı olduğundan model belirtmek bu yüzden önemli. Gelelim senin sorununa çözüm şu oyunun yazılım şirketine mesaj çekmen S10 plusla uyumlu hale getirilmeli fps düşüşü oluyor diyeceksin onlar da en kısa zamanda çözüme kavuşturur umarım başka da çaren yok bildiğim kadarıyla...

View solution in context

Solution
Diğer
S10e oyunla alakalı birazda gpu güçsüz kalıyor galiba tam performansta çalıştırılmalı

View solution in context

18 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
Telefon modelini yazmasanız nerden bileceğiz sorunun çözümünü dimi model yazın lütfen 🙃
0 Likes
Bayram32
Expert Level 2
Diğer
Modelle alakası yok galiba birkaç yorumda da kasıyor gibi yorumlar okudum. S10+
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Modelle alakası var niye çünkü core sistemliler kasabilir bazı özellikleri kısıtlı olduğundan model belirtmek bu yüzden önemli. Gelelim senin sorununa çözüm şu oyunun yazılım şirketine mesaj çekmen S10 plusla uyumlu hale getirilmeli fps düşüşü oluyor diyeceksin onlar da en kısa zamanda çözüme kavuşturur umarım başka da çaren yok bildiğim kadarıyla...
Bayram32
Expert Level 2
Diğer
Yok ya pek uğraşmak istemiyorum . Pubg asphalt 9 60 fps oynayabiliyorum ama bu belkide optimizasyon sorunlu oyundur her cihazda yeteri kadar iyi çalışmiyodur belki
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynen onu kastettim. Siz mesaj çekin ki müşteri memnuniyetine önem veriyorlar mı vermiyorlar mı anlarsınız 🙃
0 Likes
Bayram32
Expert Level 2
Diğer
Ha anladım akşam bi denerim orta ayarda 30 fps 25 fps takılıyorum 😀
Anonymous
Not applicable
Diğer
O da iyidir be 25 fps de adamdır 😅😅😅
Bayram32
Expert Level 2
Diğer
İdare ediyoz. Bide oyun androidoyunclubdan indirdim orjinal değil kasma ondan olur mu
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aaa olabilir crackli felan ya hileli gibi ondandır şimdi mesela anlaşıldı kardeşim sorun oyunda 🙃
0 Likes