cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Fabrika verilerine sıfırlama

(Topic created on: 06-19-2024 10:54 AM)
105 Views
Lrxonez
Active Level 4
Options
Diğer

image

Buradaki seçenek cihazı rahatlatır mı? yoksa wipe data factory reset seçeneği ile mi cihazı sıfırlamalıyım?
7 Comments
Diğer
Bence hard reset in yerini hiç birşey tutmaz
0 Likes
Diğer
Google ve Samsung hesaplarından telefondan çıkış yap ekran kilidini kaldır şifrelerinin doğru olduğundan emin ol böyle daha güvenli olur işlem
kullaniciii
Active Level 10
Diğer
Konu sahibi dediğiniz gibi samsung account ve google hesaplarının şifresini yakın zamanda değiştirip unuttuysa bunları yapmadan atmamalı şahsen ben yaşadım 1 saate yakın şifreleri sıfırlamakla uğraşmıştım vaktinde.
0 Likes
Solution
Fecr-iSadık
Active Level 9
Diğer
Hard Reset yetkisiz Bir müdahaledir. Oluşabilecek Bir zararda sen sorumlu olursun, cihaz garanti kapsamı dışında kalır.
0 Likes
BarışEren
Active Level 4
Diğer
Fabrika verileri sadece ayarları yüklenenleri siler tamamen temizlemez Hard reset sistemi siler ve yeniden kurar kasma sorunu varsa düzelir yada virüs varsa onun dışında gereksiz bir işlem ama zararı yok istersen 200 kere at
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba  BarışEren

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. 

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD

0 Likes
BarışEren
Active Level 4
Diğer
Tmm abi
0 Likes