Original topic:

FE ve A Serisi Cihazlar İçin NowBar?

(Topic created on: 01-31-2025 11:28 AM)
438 Views
Lushyy
Active Level 10
Options
Diğer
Galaxy S24 FE
Galaxy S23 FE
Galaxy S21 FE

Evet kesin birşey olmadığı için düşüncelerinizi merak ediyorum. Özellikle FE ve A serisi kullanıcıları. Fikriniz neler? Tam anlamıyla entegre mi gelecek? Yoksa bu özellik sadece AOD(Always on Display)'de görülecek şekilde mi gelecek? 

Reddit'deki bir kullanıcı S24 FE'yi RTL(Remote Test Lab) yani uzaktan kontrol test laboratuvarında kullandığını ve kilit ekranında NowBar'ın gözükmediğini, yanlızca AOD'da gözüktüğünü paylaşmış. Ekran görüntülerini kontrol ettim ve gerçekti. Ancak BYA2 sürümünü kullanan bir S24 FE idi. Benim düşüncem şuanki güncel S24 FE'nin numarası BYA6 olduğu için bu özelliğin FE ve A serisi gibi cihazlara uyarlandığını ve eklendiğini düşünüyorum test eden kişi eski yapı numarası ile eski sürümü test ettiği için. Peki sizin düşünceleriniz neler? Aşağıda tartışalım!
23 Comments
Lushyy
Active Level 10
Diğer
A serisi kullanmadığım için FE model kullanmayan S serisi kullanıcıları gibi A serisinin sorunlarını umursamayabilirdim ama nede olsa tüm kullanıcıların deneyimleri önemli. Umarım her cihaza eşit davranırlar. A serisinde sadece live blur olayı olmayacak deniyor. Buna rağmen birde animasyonlardan kısarlarsa A serisi kullanıcılarından tepki yağar. FE kullanıcıları da NowBar'a erişemezlerse aynı şekilde tepkiler yağdırır. FE kullanıcısı olarak bende öyle.
0 Likes
D_n_z
Expert Level 5
Diğer
Kilit ekranına gelir diye düşünüyorum GiZeVJ-XcAA0Xsf_1000011056_1738303499.jpgGiZeVJGWoAAqp5s_1000011055_1738303496.jpg
benan123
Active Level 6
Diğer
Onlara gelmez parmak izi yüzdmen
0 Likes
MertA24
Active Level 4
Diğer
Eğer NowBar'ı GoodLock gibi sadece S serisine özel bir özellik olarak tutarlarsa FE'lere gelebilir. A'lara gelmez. Eğer güncellemenin özelliği olursa o zaman muhtemelen A'lara da gelir. Ama parmak izi sorununu bilmiyorum onu nası çözerler çözemezlerse getirmezler zaten.