cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

En son yayınlanan listeler hakkında.

(Topic created on: 04-12-2025 11:34 AM)
187 Views
TRAtaberk
Active Level 10
Options
Diğer

Benim kendi şahsi görüşümdür.Resmi Kaynaklar ve beta moderetörleri hariç kimseye inanmayın.X te olan tarun gibi 3. Şahıslar ihbar,itibar etmeyin belirli bir takipçisi olandan ses çıkıyor.

En son resmi kaynak güncelleme takvimi açısından Samsung Vietnamda Newsroom Paylaşıldı; https://news.samsung.com/vn/select-newsroom
9 Comments
ertu96
Active Level 8
Diğer
Siteye göre biz avrupa başlığı altındayız ama avrupanın hepsi aldı...
0 Likes
TRAtaberk
Active Level 10
Diğer
Öyle ama bence 14 nisanda hindistanla aynı anda başlatacaklar Türkiye için güncellemeyi.
ertu96
Active Level 8
Diğer
14 nisanda verilmezse dosya hazır yükleyeceğim
Diğer
Sitelere gore EU ancak CSC region olarak ME diye geciyor.
Avrupa stabil surumler BYCG ile bitiyor ME serisi BYD6.
Server takibi yaptigimda BYD6 guncellemesinin bir cok ulkede 3 gundur serverda bekledigini gordum. Muhtemelen artik RC surumu degil. Ancak Samsung'un neden hala serverda beklettigini bilmiyorum. Vietnam kanadindan gelen aciklamaya gore S24 serisi 14 Nisan tarihi verilmis.
Yeni gelen resmi kaynaklardaki habere gore LATAM (Latin Amerika) guncellemelerin hepsini mayis ayina ertelemis simdi goruntuyu ekleyecegim.
Simdiye kadar ne zaman yayinlanacagi hakkinda kesin bir bilgi bulunmuyor. 18 Nisan dunya genelinde S24,Z6,F6 serileri icin bir deadline olarak biliniyordu. LATAM bolgesinin Mayıs ayina ertelemesi bu tarihi curuttu.
Anlayacaginiz eger bir bolgede bu denli bir erteleme basladi ise ayni sey ile karsi karsiya kalabilirz ancak Samsung gecmiste de LATAM bolgesine kotu cihazlari ve yazilimlari veriyor.
Diğer
LATAM icin ertelendigini belirten kaynak.A6Oi37KWxu.jpg
0 Likes
akyy
Active Level 6
Diğer
LATAM ertelenmesinin türkiye ile bir bağı yok boşa kalabalık etmissin.
0 Likes
Diğer
Peki.
0 Likes
AdemTaha
Active Level 3
Diğer
Biliyonuz mu Huawei bile ambargosu olmasına rağmen onlar bile daha çok savaşıyor daha iyi şeyler için bizim samsung ise bir çok yere güncelleme veriyor Türkiye ise hala bekliyoz
SanalYargıç
Expert Level 5
Diğer
Çok doğru bu yorumu beğenin