cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

En cok kullandığınız Samsung modelleri

(Topic created on: 07-17-2023 09:21 PM)
nememurualkolbey
Active Level 8
Options
Diğer

S3 mini 3 yıl zor deneyimdi çok aşırı kasıyordu ve şarjı hemen bitiyordu hatalar vs 

Core prime 3 yıl güzel cihazdi yakinim suya soktu yüzlerce sadece ekran rengi değişiyordu korkunç hal alıyordu 1 haftaya düzenliyordu

Grand prime plus 1 yıl efsaneydi yılına göre s7 arayüzü vardı mükemmel cihazdı ama çabuk bozuldu anakartı ve ekranı

J7 core 9 ay mükemmel cihazdı fevkalade idi buda anakarttan öldü 

J2 6 ay j7 core deneyimini yaşatmadı ama iş gördü ekrandan gitti buda 

Grand Neo 2 yıl S3 miniden sonra ikinci senaryo aynı dediklerim geçerli sadece ekranın büyük olması iyiydi 

A2 Core 1.5 yıl yenilikçi cihaz tabi ama grand neoyu arattı bana 

A10 2 yıl müthiş idi android 10 ve sonraki guncellemelerle bizzat şahit oldum cihaz çöp oldu 

A20 6 ay sırf amoled panel için aldım 1 haftaya göz yormaya başladı sonra alıştım kasmaya felan başladı satmıştım 

A03 2022-suan belli sorunlarini yazdım profilimde hız olarak sorunu yok ama aralarında kullandığım en ağır kaba cihaz 

9 Comments
EFE--A32--
Active Level 7
Diğer
İlk samsung telefonum samsung ace di ondan sonra uzun bir süre samsung kullanmadım şimdide 6 aydır a32 kullanıyorum
ugurr34
Active Level 6
Diğer
J7 2016 cihaz efsaneydi. Tam 6 yıl kullandım.Ne bir ısınma ne de batarya sorunu yaşadım.Sadece artık biraz kasmaya başlamıştı mecbur degistirmek zorunda kaldım ancak şu an hala cogu oyunu oynatabiliyor
Gezgin23
Active Level 8
Diğer
M31s 3 yıl oldu bi 3 yıl daha kullanirim 😃
kemalozay
Active Level 5
Diğer
E250 3 yıl kulladım u600 2 yıl kulladım kızaklı harika telefonlardı şarjları 3 -4 gün giderdi
Aykut
Expert Level 4
Diğer
Galaxy Ace, 2 yıl kullandım. Cihazda hafıza kartı olmadan uygulama yüklenmiyordu o zamanın iphone 4'ü gibi bir şeydi. Çok güzel bir cihazdı.

Sonrasında 4 yıl Galaxy Duo kullandım Android 4.0.4 du arayüz çok kasiyordu telefon kamerası çok çabuk bozuldu kafasına göre açılıp acilmamazlik yapıyordu değiştirdim bende

4 yıl sonra Galaxy J7 Core ile tanıştım cihaz mükemmel ötesiydi. Android 9 a kadar aldı. Halen duruyor. 3 yil kadar onu kullandıktan sonra da

Galaxy A52 aldım 1 yıl kullanıp S22 ye geçiş yaptım pişmanım şimdi jdjdkd
Anonymous
Not applicable
Diğer
S4 kullandım ve A5 2016 kullandım şimdi S20 FE kullanıyorum.
SAMET-A23
Active Level 9
Diğer
1 Galaxy Trend Lite : Kasıyordu ilk telimdi yavaştı batarya kötüydü.

2 Galaxy J3 2016 : batarya çöptü hız olarak ortaydı

3 Galaxy S5 : hız olarak süperdi sd800 işlemci vardı. Batarya çöptü

4 **bleep** 6S ısınıyordu pili ortaydı hızlı telefondu

5 Galaxy A11 Çöp telefondu yavaştı pili mükemmeldi

6) Galaxy A23 şuan kullandığım hız ve pil ekran herşeyş mükemmel
Anonymous
Not applicable
Diğer
Benimki J2(2015)ti.yuksek hizli internet deneyimini bu cihazla yasadim.ergenlik donemimin telefonuydu.Simdi ekrani kirik.
BUR_china
Expert Level 1
Diğer
S9+ 6 inci senesinde hala tıkır tıkır..hiç Tamir gormedi kaç kere yere düştü çizik yok ben hayret ettim nasıl malzame kuallanmislar..simdi nerde o kaliteler..