cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

En Sevdiğiniz Animasyonlar???

(Topic created on: 07-31-2024 07:53 PM)
388 Views
EminTuğra44
Active Level 8
Options
Diğer

Etkinlik: Samsung Cihazınızın ki En Sevdiğiniz Animasyonlar Neler???

Evet İphone'a göre kötü olabilirler ama bazıları gerçekten bağımlılık yapabiliyor. Mesela benim sevdiğim 2 animasyon:

Tahmin Edilen Geri Gitme Animasyonları

Geri Gitme Animasyonu

Peki ya sizin sevdikleriniz neler?

Teşekkürler.

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Diğer
Özellikle saat uygulamasını zamanlayıcı ekranında bırakıp kapatıyorum. Açar açmaz bu ekran gelince oynayan animasyon çok hoşuma gidiyor. Bence deneyin 🙂 Dediğin geri gitme animasyonu da bağımlılık yapıyor. Üstte gösterdiğinin tadını telefon kullanıcıları bu kadar iyi alamıyor 😕Screenshot_20240731_201819_Clock_1000025589_1722446310.png

View solution in context

Solution
Diğer
Ana ekran uygulamasından çıkma animasyonu😀

View solution in context

Solution
s24fe
Active Level 8
Diğer
Galaxy Buds gürültü engelleme modundan şeffaf moda geçiş animasyonu
Quick Share animasyonu ve sesi
Galaxy Buds eşleştirme animasyonu

View solution in context

Solution
kafkef
Active Level 7
Diğer
One UI 2'de yazılım güncellemesi indirirken ayarlar simgesindeki çark dönerdi... Hala favori samsung animasyonum, t290da güncelleme indirir paketi silip tekrar indirir dururdum o animasyon için 🥲

View solution in context

Solution
kafkef
Active Level 7
Diğer
Birde müzik oynatıcıdaki şu ilerleme çubuğu, pixellerde daha hoş bence ama one uida da güzel1722469187582.jpg

View solution in context

12 Comments
Solution
yns21fe
Expert Level 2
Diğer
Özellikle saat uygulamasını zamanlayıcı ekranında bırakıp kapatıyorum. Açar açmaz bu ekran gelince oynayan animasyon çok hoşuma gidiyor. Bence deneyin 🙂 Dediğin geri gitme animasyonu da bağımlılık yapıyor. Üstte gösterdiğinin tadını telefon kullanıcıları bu kadar iyi alamıyor 😕Screenshot_20240731_201819_Clock_1000025589_1722446310.png
EminTuğra44
Active Level 8
Diğer
wow. şimdi baktım gerçekten de mükemmel.
Anonymous
Not applicable
Diğer
iPhonedan daha mı kötü 😑😑
0 Likes
EminTuğra44
Active Level 8
Diğer
Uygulama açılıp kapanma olsun, yazılım animasyonları olsun apple çok daha iyi. bunu bir İphone kullanıcısı olarak söylemem gerekiyor.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Valla izlediğim Samsung vs iPhone telefon karşılaştırmalarında örneğin s24 u vs 15 PM hız testinde arada çok bi animasyonlarda uygulamayı açma kapatmada çok **bleep** göremiyorum varsa çok ufak farkla iPhone iyi
EminTuğra44
Active Level 8
Diğer
önemli olan her zaman bu performansı vermesi. Mesela Samsung cihazlarda oyun, örneğin Pubg ile saat uygulamasının çıkış animasyonlarında çok **bleep** varken İphone'da aynı. Ya da ilk alındığında hızlı iken son güncellemede baya yavaşlayabiliyor. bu gibi farklar var. ama oyun performansı olarak hemen hemen aynı mesela. o taraftan eleştirim yok.
0 Likes
Solution
Diğer
Ana ekran uygulamasından çıkma animasyonu😀
EminTuğra44
Active Level 8
Diğer
ilk zamanlar iyi ama ram dolmuş ve son büyük güncellemesini aldıktan sonra oyundan çıkınca BOOOOOOOOM☠️
0 Likes
Solution
s24fe
Active Level 8
Diğer
Galaxy Buds gürültü engelleme modundan şeffaf moda geçiş animasyonu
Quick Share animasyonu ve sesi
Galaxy Buds eşleştirme animasyonu