cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

[En Çok Beğenilen Gönderi Yarışması]☆Sonuçları

(Topic created on: 05-29-2022 08:35 PM)
344 Views
YağmurS20FE
Active Level 8
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Forum Üyeleri, biliyorsunuz ki dün gece bir yarışma düzenlemiştim. O yarışmanın kazanlarını belirledim ve sizlere sunacağım.
1.Alfatürk:76 beğeni alan gönderisiyle birinci oldu. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını beklerim.25 beğeni almaya hak kazandı.
2. ozlemm:73 beğeni alan gönderisiyle ikinci oldu. Kendisini tebrik eder. Başarılarının devamını bekliyorum.20 beğeni almaya hak kazandı.
3.MehmetYalcn:50 beğeni alan gönderisiyle üçüncü oldu.Kendisini tebrik eder. Başarılarının devamını bekliyorum. 15 beğeni almaya hak kazandı.
Bir sonraki yarışmada görüşürüz. Kendinize iyi bakın.😊

12 Comments
Can_S24Ultra
Active Level 9
Diğer
Bizim sevenimiz yok 🥲 seveni olmayanın beğenenide olmaz .
anusername
Expert Level 5
Diğer
Seviliyorsunuz ya benim de ilk zamanlarda foruma geldiğim gün sevenim yoktu ama ilerleyen günlerde birsürü sevenim oldu elbet seni de severler sadece biraz zaman lazım😄
Can_S24Ultra
Active Level 9
Diğer
Yok sakasina diyorum ya yine 20 ye yakin begeni aliyorum daha dun actim hesabi ama 5 yildir var uygulama 😅
SerhatErgün
Expert Level 2
Diğer
Bunuda kazanamadım forum içindeki hiç bir yarışmada belli isimler dışında kazanan kullanıcı görmedim 😄
CanerrA32
Active Level 7
Diğer
+
0 Likes
ozlemm
Expert Level 4
Diğer
Teşekkürler🙂tebrikler dereceye giren arkadaşlar👏
SanalYargıç
Expert Level 3
Diğer
Eskilerden kim kaldı aga beee 😞
Bende seni ve Alfa mı tebrik ederim
ozlemm
Expert Level 4
Diğer
Teşekkürler🙂 herkes aktif girmiyor ben de dahil olmak üzere ama arada bakmaya bu şekilde katılım göstermeye çalışıyorum hepimiz kadar😊
SanalYargıç
Expert Level 3
Diğer
Abla bende arada giriyom ki şükür bağımlı değilim 😊