Resolved! Solved

Original topic:

Ekran Kaydı Alma Özellikleri

(Topic created on: 11-03-2024 01:45 PM)
296 Views
Rubyy
Active Level 7
Options
Diğer

Son güncellemeler ile Samsung cihazlara ekran kaydı alma özellikleri gelmiş. Nasıl çalışıyor bilgi verebilir misiniz?

image
Örneğin XRecorder uygulamasındaki gibi FPS, Çözünürlük ve Mbps seçenekleri sunuyor mu?

image
Bir video boyut sınırlaması var mı? Var ise boyutu ne kadar?

Artı olarak yine XRecorder'daki gibi arama gelince ekran kaydına devam ediyor mu? Bir oyunu ekran kaydına alırken akıcı bir performans sağlıyor mu?Ani kapanmalar yaşatıyor mu? Bunları eğer sunuyorsa (sonuncusu hariç) ve ücretsizse kesinlikle mükemmel olur. Uzun oldu ve çok soru sordum biliyorum ama her yanıt için şimdiden teşekkürler çünkü merak ettiğim çok fazla şey var lmao 💀💖 

Ozi_S23
Active Level 8
Diğer
Bende S23 var. Ekran kaydı alırken fps oyunlarında bile 120fps alabiliyorum 😊
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Çok iyi, 1080p formatında mı alıyorsunuz yoksa 720p mi?
Solution
Ozi_S23
Active Level 8
Diğer
Telefonun kendi ekran kaydetme özelliğini kullanıyorum ekranın kendi değerinde kaydediyor yani 1080x2340 (FHD+)
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Mükemmel cidden. Yanıt için teşekkürler 💗🌸 Umarım Twitch'te veya Kick'te Streaming yaparken de sorun çıkarmıyordur. Bunun için bu özelliği destekleyen bir telefon almayı planlıyorum çünkü.
Ozi_S23
Active Level 8
Diğer
Rica ederim 😊 btw S23 adına söyleyeyim yayın açtığım da oldu hiçbir problem çıkarmadı Samsung yapıyor bu işi ❤☠️
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Like literally. Peki sizce S23 mü, yoksa S23 - S24 FE serileri mi? Bir kullanıcı olarak onu da sormak isterim. 👉🏻👈🏻
0 Likes
Ozi_S23
Active Level 8
Diğer
S23 FE pil olarak daha iyi (çünkü bataryası büyük jdnd) ama s23 günlük kullanımda 5 6 saat rahat çıkarır. 9 saat alanlar var hiç kullanmıyorlar herhalde anlamıyorum. Ki zaten 1 saat 15 dakikada 0 dan 100 e şarj oluyor yani pil üzmez sizi 😊 Efer telefonun kamerasının ve performansının daha iyi olmasını istiyorsanız kesinlikle S23 ancak o kadar bütçem yok diyorsanız FE serileri de iyi. Performans konusunda S23 hiç üzmedi beni 😊🔥
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Yanıt için teşekkürler tekrardan 🐰🌸💗 Pili pek sorun değil ama kamera özellikleri, ısınma sorununun olmaması ve kayıt özellikleri benim için çok önemli. Mesela fazlaca oyun oynayınca ısınma problemi yaşatıyor mu? O da önemli çünkü benim için. Çok soru soruyorsam kusura bakmayın 💀💀💀💀 So sorry about that
0 Likes
Ozi_S23
Active Level 8
Diğer
Önemli değil yanıt vermek istemesem hiç vermezdim 😊 Telefonu zorlama düzeyinize göre ısınması çok değişiyor. Minecraft oyunundan örnek vereyim ne kadar anlarsınız idk. Oyundaki bütün görsel özellikleri açıp, birsürü texture pack vb telefonu zorlayacak şeyler kurup 22 chunk işleme mesafesi (ki normalde bazı bilgisayarlar bile çöküyor bu kadar açınca) 60 - 90 fps arası oynatıyor ve tabii 46 - 47 dereceleri görüyor. Ancak işleme mesafesini 10 chunk'a alıp modları vs kapatınca 120 fps 43 derece civarı oynatıyor. Herhangi bir fps oyununda 120 fps en yüksek ayarlarda max 43 derece görürsünüz. Btw önemli bir detay var bunlar yaz aylarında hava 35 derece civarındayken ölçtüğüm değerler. Hava sıcaklığı ısınmayı doğrudan büyük ölçüde etkiliyor. Mesela şu anda hava 10 - 15 derece civarında ve fps oyunlarında dediğim ayarlarda en fazla 39 derece gördüm. Kışın eksilere düştüğünde muhtemelen hiç ısınmadan 35 derece oynatır lmao. Kısacası çok aşırı zorlamadığınız sürece ısınma problemi yok 😊 (ısınsa bile en az hissetmek için kılıf kullanabilirsiniz) Çok uzun oldu biliyorum ama son olarak telefon için soğutucu fan satılıyor kesinlikle kullanmanızı öneririm. Isınma problemine kökten çözüm en az 3 - 5 derece düşürüyor ❤
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Tam da soğutucu fanlardan bahsedecektim. MagSafe kılıf üstüne soğutucu fan takma fikri geldi aklıma. Btw yanıt çok açıklayıcıydı uzun olması aşırı iyi oldu. Teşekkür ederim 💗 🌸 Heralde S23 alıp yoluma devam ederim verdiğiniz bilgiler ışığında.