Resolved! Solved

Original topic:

Ekran Kaydı Alma Özellikleri

(Topic created on: 11-03-2024 01:06 PM)
147 Views
Rubyy
Active Level 7
Options
Diğer

Son güncellemeler ile Samsung cihazlara ekran kaydı alma özellikleri gelmiş. Nasıl çalışıyor bilgi verebilir misiniz?

image
Örneğin XRecorder uygulamasındaki gibi FPS, Çözünürlük ve Mbps seçenekleri sunuyor mu?

image
Bir video boyut sınırlaması var mı? Var ise boyutu ne kadar?

Artı olarak yine XRecorder'daki gibi arama gelince ekran kaydına devam ediyor mu? Bir oyunu ekran kaydına alırken akıcı bir performans sağlıyor mu?Ani kapanmalar yaşatıyor mu? Bunları eğer sunuyorsa (sonuncusu hariç) ve ücretsizse kesinlikle mükemmel olur. Uzun oldu ve çok soru sordum biliyorum ama her yanıt için şimdiden teşekkürler çünkü merak ettiğim çok fazla şey var lmao 💀💖 

21 Comments
YağızA25
Active Level 7
Diğer
Bende yok
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Hangi model ve hangi sürüm diye sorabilir miyim?
0 Likes
Diğer
Merhaba ,

a10s stok ekran kaydediciyi desteklemiyor 3. Taraf uygulamalar ile kayıt alabilirsiniz.
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Evet onu biliyorum, yeni nesil Samsung cihazlarında performans nasıl onu sormak istemiştim aslında. Yeni bir Samsung cihaz almayı planlıyorum da. Ama yine de yanıt için teşekkürler 💖🌸
0 Likes
Solution
Diğer
Ekran kaydedicide performans pek iyi sayılmaz fps düşüşleri oluyo
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Ben XRecorder'ı performans modunda, en yüksek ayarlarda kullanıyorum. Ara ara kare atlıyor, biraz da yavaş çalışıyor ama sorun cihaz donanımından mı yoksa uygulamadan mı kaynaklanıyor anlayamıyorum o konuda. En azından bahsettiğiniz gibi stok olarak gelse az çok bir fikir sahibi olabilirdim bu şekilde yani.
0 Likes
Diğer
Cihazınız giriş seviye kasma,donma olması normal
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Evet, maalesef ki. Umarım A15 serisinde bu kasma, donma muhabbeti çözülmüştür yoksa cidden Samsung'un sadece S serisinden telefon almaya çalışacağım. Ama onlar da güven vermiyor şahsen.
0 Likes
Rubyy
Active Level 7
Diğer
Yanıt için teşekkürler 💗🌸 S serisi almak şart oldu anlaşılan 💀