mehmetaliuyar
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-07-2022 01:56 AM (Last edited 04-07-2022 02:01 AM ) in
DiğerListeyi görmek için gönderiye tıklayın
Samsung uygulamaları için bazı eklemeler ve düzenlemeler olması gerektiğini düşünüyorum. Bu düzenlemeleri liste halinde paylaşıyorum umarım Samsung Members topluluğu bu önerilerime katılır ve destekler.
- Samsung Members :
- SSS bölümünde içerik sorunu var içerikler eklenmeli bazı kullanıcıların sorunlarını bu bölümden halledebileceğine inanıyorum.
- Gönderi yazarken maddeleme seçeneğinde sayılarla liste oluşturma eklenebilir.
- Gönderiler her girildiğinde okuma sayısı artıyor bunun her kullanıcı için 1 defa okundu olarak eklenmesi iyi olur.
- Saat :
- Zamanlayıcı veya kronometre ayarladığımızda tam ekran olarak görme seçeneği olmalı
- Samsung browser:
- Tarayıcının video oynatıcıda eğer web sayfasındaki tarayıcıda görüntü kalitesi seçeneği verilmiş ise tarayıcının video oyantıcısında da bu seçenekler sunulmalıdır.
- Telefonunuz uygulaması için menüye bir buton eklenebilir.
- Bixby (en önemlisi) :
- Artık Türkçe dil desteği gelmesi gerekiyor. Türkiye Samsung için çok önemli bir pazar bu pazarı daha da geliştirmek istiyorsa bixby için Türkçe dil desteğini eklemesi gerekiyor.
- Samsung Cloud :
- One Drive yedekleme olduğu gibi google drive, Dropbox, Box ... gibi diğer bulut yedekleme seçenekleri de olmalı
- Bulut yedekteki toplam dosya boyutunu içeren bir bilgi ekrani olmalı
- Hava :
- Hava uygulamasında 7 günlük hava durumu gösterilmekte bununla birlikte 7,10,14 günlük gösterilmesini kullanıcıya ayarlar bölümünde sorabilirsiniz daha iyi olur.
0 Comments