cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Eklenebilir özellikler

(Topic created on: 04-07-2022 01:56 AM)
197 Views
mehmetaliuyar
Active Level 4
Options
Diğer
Listeyi görmek için gönderiye tıklayın
Samsung uygulamaları için bazı eklemeler ve düzenlemeler olması gerektiğini düşünüyorum. Bu düzenlemeleri liste halinde paylaşıyorum umarım Samsung Members topluluğu bu önerilerime katılır ve destekler. 

• Samsung Members :
  • SSS bölümünde içerik sorunu var içerikler eklenmeli bazı kullanıcıların sorunlarını bu bölümden halledebileceğine inanıyorum.
  • Gönderi yazarken maddeleme seçeneğinde sayılarla liste oluşturma eklenebilir.
  • Gönderiler her girildiğinde okuma sayısı artıyor bunun her kullanıcı için 1 defa okundu olarak eklenmesi iyi olur.
  • Saat :
  • Zamanlayıcı veya kronometre ayarladığımızda tam ekran olarak görme seçeneği olmalı 
  • Samsung browser:
  • Tarayıcının video oynatıcıda eğer web sayfasındaki tarayıcıda görüntü kalitesi seçeneği verilmiş ise tarayıcının video oyantıcısında da bu seçenekler sunulmalıdır.
  • Telefonunuz uygulaması için menüye bir buton eklenebilir.
  • Bixby (en önemlisi) :
  • Artık Türkçe dil desteği gelmesi gerekiyor. Türkiye Samsung için çok önemli bir pazar bu pazarı daha da geliştirmek istiyorsa bixby için Türkçe dil desteğini eklemesi gerekiyor. 
  • Samsung Cloud :
  • One Drive yedekleme olduğu gibi google drive, Dropbox, Box ... gibi diğer bulut yedekleme seçenekleri de olmalı 
  • Bulut yedekteki toplam dosya boyutunu içeren bir bilgi ekrani olmalı 
  • Hava :
  • Hava uygulamasında 7 günlük hava durumu gösterilmekte bununla birlikte 7,10,14 günlük gösterilmesini kullanıcıya ayarlar bölümünde sorabilirsiniz daha iyi olur.
0 Comments